folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Malta Dil Okulu Hakkında Bilgi (İstek)

Malta Dil Okulu Hakkında Bilgi (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler.maltaya gitmeyi düşünüyorum dil için.bildiğim kadarıyla ana dili ingilizceymiş.kendi kendime nasıl bu dil okullarına kayıt yaptırabilirim bu bilgilere ihtiyacım var.simdi macaristanda oldugum için gidiş konusunda bir problemim yok.oradaki okulların web sitelerinin isimleride gerekli..kısacası malta hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var.yaşam koşulları.ortalama bir öğrencinin giderleri nelerdir...simdiden teşekürler bilgiler için..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

amk bende cok gitmeyi istiorum maltaya ya :S cok güzel bi yer acunda izlemiştim sonra arastırmıstım onnumar ayer :D

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Maltaya dil öğrenmek amacıyla gitmeni önermem.7 sene önce mi ne gitmiştim maltaya 1 haftalığına.Ufak şirin bir yer.Fakat Türklerden bildiğin nefret ediyorlar sebebi de Osmanlı zamanında bu adaya çıkarma yapılması ve yaklaşık 60.000 kişilik malta şovelyelerinden bu kuşatma sonrası 600 kişinin kalmasıdır.Dil okulu olarak Amerika kanada ya da ingilitereye gitmeni tavsiye ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:
    -----------------------------

Maltaya dil öğrenmek amacıyla gitmeni önermem.7 sene önce mi ne gitmiştim maltaya 1 haftalığına.Ufak şirin bir yer.Fakat Türklerden bildiğin nefret ediyorlar sebebi de Osmanlı zamanında bu adaya çıkarma yapılması ve yaklaşık 60.000 kişilik malta şovelyelerinden bu kuşatma sonrası 600 kişinin kalmasıdır.Dil okulu olarak Amerika kanada ya da ingilitereye gitmeni tavsiye ederim.

Katılmakla beraber resmi dil İngilizce. Ama anadil Arapça-İtalyanca karışımı bir dil. Ek Olarak Avusturalya ve Yeni Zelanda öneririm. İngiltereden farksız. Ama Türkiyeye çok uzak o var. Fakat alacagın eğitim mükemmel olacaktır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynen maltayı çeşitli nedenlerden dolayı hiç sevmem.Lanet olsun oraya.Arapların yeri nasılsa.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bu yaz gidicektim amk yaz okulu çıktı başıma nah giderim :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

Malatya mı? olm Malatya'da ingilizce mi konuşulur allasen !  malatyada malatyaca konuşulur.

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

kivanc bunu yazdı:

Malatya mı? olm Malatya'da ingilizce mi konuşulur allasen !  malatyada malatyaca konuşulur.

Bu performansla devam edersen 3 günü çıkaramazsın hocam :|

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 1048 Toplam Mesaj: 8