Malta Dil Okulu Hakkında Bilgi (İstek)
-
slm müridler.maltaya gitmeyi düşünüyorum dil için.bildiğim kadarıyla ana dili ingilizceymiş.kendi kendime nasıl bu dil okullarına kayıt yaptırabilirim bu bilgilere ihtiyacım var.simdi macaristanda oldugum için gidiş konusunda bir problemim yok.oradaki okulların web sitelerinin isimleride gerekli..kısacası malta hakkında her türlü bilgiye ihtiyacım var.yaşam koşulları.ortalama bir öğrencinin giderleri nelerdir...simdiden teşekürler bilgiler için..
-
amk bende cok gitmeyi istiorum maltaya ya :S cok güzel bi yer acunda izlemiştim sonra arastırmıstım onnumar ayer :D
-
Maltaya dil öğrenmek amacıyla gitmeni önermem.7 sene önce mi ne gitmiştim maltaya 1 haftalığına.Ufak şirin bir yer.Fakat Türklerden bildiğin nefret ediyorlar sebebi de Osmanlı zamanında bu adaya çıkarma yapılması ve yaklaşık 60.000 kişilik malta şovelyelerinden bu kuşatma sonrası 600 kişinin kalmasıdır.Dil okulu olarak Amerika kanada ya da ingilitereye gitmeni tavsiye ederim.
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------
Maltaya dil öğrenmek amacıyla gitmeni önermem.7 sene önce mi ne gitmiştim maltaya 1 haftalığına.Ufak şirin bir yer.Fakat Türklerden bildiğin nefret ediyorlar sebebi de Osmanlı zamanında bu adaya çıkarma yapılması ve yaklaşık 60.000 kişilik malta şovelyelerinden bu kuşatma sonrası 600 kişinin kalmasıdır.Dil okulu olarak Amerika kanada ya da ingilitereye gitmeni tavsiye ederim.
-----------------------------Katılmakla beraber resmi dil İngilizce. Ama anadil Arapça-İtalyanca karışımı bir dil. Ek Olarak Avusturalya ve Yeni Zelanda öneririm. İngiltereden farksız. Ama Türkiyeye çok uzak o var. Fakat alacagın eğitim mükemmel olacaktır.
-
Aynen maltayı çeşitli nedenlerden dolayı hiç sevmem.Lanet olsun oraya.Arapların yeri nasılsa.
-
Bu yaz gidicektim amk yaz okulu çıktı başıma nah giderim :|
-
Malatya mı? olm Malatya'da ingilizce mi konuşulur allasen ! malatyada malatyaca konuşulur.
-
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------
Malatya mı? olm Malatya'da ingilizce mi konuşulur allasen ! malatyada malatyaca konuşulur.
-----------------------------Bu performansla devam edersen 3 günü çıkaramazsın hocam :|