Maltepe-Kartal Arası Bisiklet Güzergahı
-
arkadaşlar merhaba
işe gidip gelirken şu güzergah üzerinde spor ve düzgün ulaşım amaçlı bisikletle gidip gelmek istiyorum.
bilirsiniz ki maltepe dolmuşçuları tam bir kasap, ezilmeden ölmeden
nasıl gider gelirim bu güzergahda bilenler bir tarif etsin yeni taşındım sayılır buralara
ev maltepede
-
sahilde bisiklet yolu var en sağlamı o..
-
mesele kartal meydana sahil yolundan gelip yukarı yakacığa çıkmak
-
sahilden gidersen kartal köprüsüne çıkarken yorulup terlersin gibime geliyor, işe de terli terli girmek istemezsin sanırım. e5'in üstündeki ara yollardan gitmeyi bir denemekte yarar var.
-
malesef yok hocam( bence.!deneme bile)
en güzeli evinden metroya bisikletle gidip iş yerine
inip işe bisikletle gitmek (git geli metroyla aralı bisikletle git .
şimdi desenki e5 ten gidecem kesin kamyon çarpar.
sahil desen kartal sahilden e5 çıkana kadar çok bayır .+ orasıda bisiklet için hiç uygun değil .
şöyle bişey deneyebilirsin çalışmadığın bi gün e5 yakını alt yollardan bi güzergah çıkarmaya çalışabilirsin ama tavsiyem toplu taşıma kullan .

-
o güzergah için tam bir fantazi bu :) e-5 zaten yalan sittin yıl gidilmez sahildeki bisiklet yolu desen bisikletten başka herkez orada adamı deli ediyorlar bende maltepedeyim indiğim zaman deliriyorum artık inmiyorum. Sen en iyisi ne yapacan anlatıyım. Metro ile kartala kadar gideceksin dönüşte köprüden sahile bir kapatacaksın zaten bayır aşa gideceksin sahilden eve. Ev zaten stadın orada miss çiçek daha da bir oluru yoktur.
evsiz tarafından 16/May/15 18:30 tarihinde düzenlenmiştir -
O değil de komşuymuşuz. Sırf maltepenin neresindesin diye girdim konuya :D
Bisikletle o güzergah çok mantıklı gelmedi bana. İlla gitmek istiyorsan sahilden git sonra kartaldan yukarı yardır.
-
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim.
bu arada gürsel sokakta ikamet ediyorum
bisiklet işi aslında fantazi de sayılır, heves ettim diyelim
şimdilik kafamdaki proje maltepe - kartal sahil yolundnan sonra yarım boy öho ların ilk duragından binip yukarı çıkmak
bakalım otobusleri bi yoklamam lazım sabahları cok dolu olursa almazlar