folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkrp
    mkrp's avatar
    Erkek

bursada yaşıyorum maltepe üni. başlıyorum konaklama seçenekleri neler orda 

İnsanlar kahramanları oynuyorlar; çünkü korkaklar. Azizleri oynuyorlar; çünkü kötü ruhlular. Suikastçıyı oynuyorlar; çünkü yanıbaşlarındaki komşularını öldürmek için yanıp tutuşuyorlar. İnsanlar oynuyorlar ; çünkü doğuştan yalancılar!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    mkrp bunu yazdı

bursada yaşıyorum maltepe üni. başlıyorum konaklama seçenekleri neler orda 

Güzel üniversite bir konferansa davet edilmiştim geçen yıl gitmiştim  ada manzaralı evler hep :) Toki'de uygun fiyata bulabılırsın . Yurt vps seçenekleri konusunda maltepenın kendı yurdu vardır kayıt sırasında dış firmalar grlıp tanıtım standı açıyorlar .otobüs vardı sanırım kampüsün ortasından gecıyor

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkrp
    mkrp's avatar
    Erkek

maltepe yakınlarında apart olanakaları bilen var mı acaba

İnsanlar kahramanları oynuyorlar; çünkü korkaklar. Azizleri oynuyorlar; çünkü kötü ruhlular. Suikastçıyı oynuyorlar; çünkü yanıbaşlarındaki komşularını öldürmek için yanıp tutuşuyorlar. İnsanlar oynuyorlar ; çünkü doğuştan yalancılar!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

hocam benim fakülte de oraya taşınacaktı bu sene son anda yatmış :D. Konu takip lazım olacak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek

Maltepede ev kiraları tavan tabi özel'e gidecek kadar paran varsa boş gelir vesselam 10 dakika uzaklıktayım oraya güzel yer hayırlı olsun kampüs yerleşkesi maltepe meydandan cok uzak yalnız.

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

üniversite maltepenin dağlarında haberin olsun. etrafında ormanlar ve dağdan başka bir şey yoktu en son gittiğimde. (3 sene önce)

hala o şekildeyse apart falan yok etrafta :F

=)
Toplam Hit: 1071 Toplam Mesaj: 6