Mame32 (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elinde Mame32 emulatörü olan varmı? Sadece emülatör seklindede değil içinde romlarınında olduğu bir paket. Bende vardı 230 mblık lakin pardus hepsini formatta katletti. Piyasa bulduklarımda pek işe yarar cinsten değil. Bitane de buldum 2 GB diyor tüm romlarıyla birlikte, okadarınıda indirmeye gerek yok. Elinde 200MB civarı bir mame32i si olan varsa paylaşabilirmi? Şimdiden teşekkürler!

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    kardeş mame romlarla beraber 10 gb internetten indirmiştim.

işte öyle
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar elinde Mame32 emulatörü olan varmı? Sadece emülatör seklindede değil içinde romlarınında olduğu bir paket. Bende vardı 230 mblık lakin pardus hepsini formatta katletti. Piyasa bulduklarımda pek işe yarar cinsten değil. Bitane de buldum 2 GB diyor tüm romlarıyla birlikte, okadarınıda indirmeye gerek yok. Elinde 200MB civarı bir mame32i si olan varsa paylaşabilirmi? Şimdiden teşekkürler!
    -----------------------------

şu 2 GB dedigini bi paylaş hele ve daha nicelerini :F

all this pain is an illusion...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    Sadece emülatör seklinde romları sen indririsin artık yada iliştirelim birine lazım olur: http://uploaded.to/file/cqgels

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

http://www.romnation.net/srv/roms/mame/s.html

Bu adresten istediğin otunu indirebilirsin ismini bilmen yeterli. Searc bölümünden yapacağın aramaylaa bütün emulatör ayrı ayrı  çıkar

birgün olmasada birgün mutlaka
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

torrent sitelerinde var daha dün 18 gblık bi rom arşivi sildim planetemu.net den de mameyi indirebilirsin torrent sitelerinde best mame roms/game gibi arat belki öyle bi arşive rastlarsın

Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 6