Manisa Çevresindeki Öğrenci Arkadaşlar İçin Ev Eşyası
-
Biliyorum aşağıda yazacağım ürünler teknoloji ile ilgili değil ama, istedim ki Tahribat forumdaki öğrenci arkadaşlardan ihtiyacı olan varsa yararlansın. Yine de uygun bulunmazsa konu silinebilir.
Aşağıda yazacağım ev eşyaları, Manisa - Turgutlu ve yakın çevrede bulunan öğrenci arkadaşların işine yarar diye düşündüm. depoda duracağına iş görsünler. Eşyalar 2. eldir, ancak temizdir. Tamamı tarafımdan kullanılmış, sağdan soldan toplama değildir. Yırtığı, kırığı, çürüğü yoktur. Fiyat olarak ta piyasa fiyatının yarısı ya da daha altını yazıyorum.
2 adet yeşil renkte çekyat. Piyasa fiyatı tanesi 300 Lira. Tahribat fiyatı; 2 çekyat 250 Lira.
6 ve 4 metrekarelik 2 halı. Piyasa fiyatı yaklaşık 250 Lira. tahribat fiyatı 100 Lira
1 Adet, açıldığında çift kişilik yatak olan koltuk. (Koltuk kılıfıyla birlikte) Piyasa fiyatı (tahmini) 350-400 lira. Tahribat fiyatı 150 lira.
1 adet çalışır durumda elektrikli mini banyo şofbeni. Piyasa fiyatı 50-60 lira. tahribat fiyatı 25 Lira.
1 adet masaüstü bilgisayar masası. Piyasa fiyatı: Bilmiyorum :) Tahribat Fiyatı 25 Lira
Yalnız, almayı düşüne arkadaşlar ya gelip elden teslim almak durumundalar, ya da kargo istenirse alıcı ödemeli gönderi yapıcam bilginiz olsun.
-
Burası bana kalsın daha bişeyler çıkarsa yazarım.
-
Manisadan öğrenci bir kaç arkadaşa haber ettim, yüreğine sağlık hocam. Bir de resimlerini ekleme şansın olursa süper olur zannımca
-
Pahalı değil mi bunlar?sen öğrenci evinden mi satıcaksın yoksa sıfır mı aldın onu mu satıyosun?Sıfır aldıysan amenna da diğer turlu sofben dışındakileri yarı fiyata alırım zonguldak'ta.
-
Azcık da pazarlık payı olur çok pahalı degil manisadaki adam için. Sen zonguldaktan alırsan tabi pahalı olur. Ben 2 ay önce evimi 2500 tl isterken 1600 TL ye devrettim burda da pazarlık olur nasl olsa :)
Edit : Yuh lan o iki halıya para bile verilmez. Sıfır naylon halılar 4m2 60-70 lira zaten. napcan ögrenciye kaşmir halı mı satıcan ?
çekyatlar da 75 den sat totalde bu eşyayı 350 ye bırak dahasını almaz kimse
mfatihbodur tarafından 26/Ağu/13 19:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu eşyaların tamamı benim tarafımdan satın alınan ancak çeşitli şebeplerle az kullanılmış olan tertemiz eşyalardır. Halılar naylon olsaydı bedelsiz verirdim. Şayet bu fiyata kaşmiş halı bulabiliyorsan benim için hemen 1000 tane sipariş geç peşin para verip alayım.
Ergen ergen mesajlar yazmayın. Benim amacım ticaret yapmak değil, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak. yazdığım eşyaları 3 aşağı 5 yukarı veririm elbette sorun değil. Ama lütfen bırakın da bunları ihtiyacı olanlarla konuşalım. Ha, ihtiyacınız varsa sizinle de konuşuruz...