folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mantar Üretimi - Kalınca Mantarı Üretilebilir Mi?

Mantar Üretimi - Kalınca Mantarı Üretilebilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Selamun aleyküm kültür mantarı vs. oluyoda bunu hiç görmedim aklıma geldi geçen yapılabilir mi veya nasıl üretilir mantar nasıl oluşur?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

karakulak dediğimiz ormanlarda çürük kayın ağaçlerında yetişen yetiştiriliyor

ama kanlıca çeşidini görmedim duymadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Antalya Korkuteli ilçesinde gayet güzel yapılıyor ve ülkenin büyük bir kısmını  ilçe kendisi karşılıyor. Ayrıca Korkuteli MYO da Mantarcılık bölümü de açıldı. Onlardan da bilgi alabilirsin.

İlk başlarda pek bir getirisi olmaz kendi cebinden yersin. İleri işleri büyütürsen ve çevren genişlerse gayet güzel para kazanırsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

takipteyim

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

neyini merak edıyorsunuz ? her mantarın yetısme ortamı farklıdır. mantar uretımınde nem ölçer ısı ölçerınız olmalı ortam sabıt degerler altında kalmalı.

sporlu kültürü(kompost ta derler) (saman gubre yada pamuk gubre gıbı )oluşturup sonrasında uretım olur daha dogrusu kendı kendıne cogalırlar. 

hipokondriyak tarafından 24/Mar/14 18:06 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

neyini merak edıyorsunuz ? her mantarın yetısme ortamı farklıdır. mantar uretımınde nem ölçer ısı ölçerınız olmalı ortam sabıt degerler altında kalmalı.

sporlu kültürü(kompost ta derler) (saman gubre yada pamuk gubre gıbı )oluşturup sonrasında uretım olur daha dogrusu kendı kendıne cogalırlar. 

istiridye mantarı üretimi ve hatta fizilibitesi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

istiridye mantarı üretimi ve hatta fizilibitesi.

para var . kuzenımın bır arkadası bu ısı yapıyor hatta konusuruz telefonda .ben de yapmak ıstıyorum aslında 

hipokondriyak tarafından 24/Mar/14 18:35 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1002 Toplam Mesaj: 7