Mantar Üretimi - Kalınca Mantarı Üretilebilir Mi?
-
Selamun aleyküm kültür mantarı vs. oluyoda bunu hiç görmedim aklıma geldi geçen yapılabilir mi veya nasıl üretilir mantar nasıl oluşur?
-
karakulak dediğimiz ormanlarda çürük kayın ağaçlerında yetişen yetiştiriliyor
ama kanlıca çeşidini görmedim duymadım
-
Antalya Korkuteli ilçesinde gayet güzel yapılıyor ve ülkenin büyük bir kısmını ilçe kendisi karşılıyor. Ayrıca Korkuteli MYO da Mantarcılık bölümü de açıldı. Onlardan da bilgi alabilirsin.
İlk başlarda pek bir getirisi olmaz kendi cebinden yersin. İleri işleri büyütürsen ve çevren genişlerse gayet güzel para kazanırsın.
-
takipteyim
-
neyini merak edıyorsunuz ? her mantarın yetısme ortamı farklıdır. mantar uretımınde nem ölçer ısı ölçerınız olmalı ortam sabıt degerler altında kalmalı.
sporlu kültürü(kompost ta derler) (saman gubre yada pamuk gubre gıbı )oluşturup sonrasında uretım olur daha dogrusu kendı kendıne cogalırlar.
hipokondriyak tarafından 24/Mar/14 18:06 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdı
neyini merak edıyorsunuz ? her mantarın yetısme ortamı farklıdır. mantar uretımınde nem ölçer ısı ölçerınız olmalı ortam sabıt degerler altında kalmalı.
sporlu kültürü(kompost ta derler) (saman gubre yada pamuk gubre gıbı )oluşturup sonrasında uretım olur daha dogrusu kendı kendıne cogalırlar.
istiridye mantarı üretimi ve hatta fizilibitesi.
-
RETRET bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
istiridye mantarı üretimi ve hatta fizilibitesi.
para var . kuzenımın bır arkadası bu ısı yapıyor hatta konusuruz telefonda .ben de yapmak ıstıyorum aslında
hipokondriyak tarafından 24/Mar/14 18:35 tarihinde düzenlenmiştir