Manyaqq Bir Virus Please Help..=)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    militan_semi
    militan_semi's avatar
    Erkek

şimdi pc lere format attıktan sonra gerekli bir kac program yukluyoruz  ancak içinde ne oldugunu bilmedigimiz acayıp bi virus olsa gerek internete dosya indirildigi zamn pc kendiliginden reset atıyor yada yeni  bir program yukledigimiz zamn program donuyor birde  yukledigimiz programları c kı program ı aynen d ye de kopyaıyor kendiliginden ne biçim

bişi  anlamadım varlla bu yolla bir suru pc yı duzeltelım derken daha cok bozduk

IF YOUR CLUP S3M1XDL1N3 FOR M1L1T4N
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

C yi D yemi kopyalıo?

mazallah bilgilsayarı flnda yer hoca o...

antivirüs yükledinmi?

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    militan_semi
    militan_semi's avatar
    Erkek

daii  yukluyoz ama  nafıle  gorunurde bişi yok diyor yakalamıyor bişi yani  pc acayıp donuyor  işlevden dusuyor

gene format istiyor bu sefer format atıyoz gene perfonmas artıyor ama  dosya indirdigimiz zamn pc kendiliginden reset atıyor  zati bende bi boq  anlamadım bu ne biçim bişi

IF YOUR CLUP S3M1XDL1N3 FOR M1L1T4N
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. Service Packlerin Yüklümü? Sasser değil dimi?

reset atmadan önce 60 saniye fln sayıyomu?

Eğer böle değilse, format attıktan sonra problemsiz şekilde yüklüosan, antivirüsün varsa, tercihim avast,  o zaman donanımsalda bi problem oalbilir..

ama hiç bi donanımsal problem c deki programı d ye kopyalamaz, yanlışlıkla kopyalamadığına eminmisin?

Bu arada c ve d ye autorun koyan salak virüslerden ise, bütün diski tamamen biçimlendir, sonra formatla kur...

dostan virüsü kaldırabilecğeini pek sanmıom çünkü...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    eğer vista kullanıyorsan aynı sorun bende de var. ilk başlarda bişey yoktu; sonradan resetlenmeye başladı, xp yukledim sorunun donanımsal olup olmadıgını anlamak için, ama xp sorunsuz çalışıyor; şuan c de xp; d de vista kurulu ama vista (3 gün önce kurdum) kendini sürekli resetliyor. bu yuzden xp deyim. (şuan w98 kullanıyorum :D) acaba xp yi 1 dk içinde kapatan açık gibi bişey mi var bunda? bide av bişey bulamıyor.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    nasıl türküsnüz  siz herşeye pls dıyonuz anlamıy0rm lütfen kelimesinis sölemek zormu neyse gecmıs oLa dırktman formattt

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abi birgun aforizmanin makineye format atiyoruz cafenin birisinde C ye format atioz,bilgiler oldugu gibi D ye gidiyor,c formatladigimiz halde eski bilgilerde aynen duruyor :) cok tuhaf bir durumda ama nasil cozdu bilmiyorum,ogretmenlere verilen laptop tu makine...ama sen renenin dedigini yap butun hdd ye format at oyle dene.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dave
    dave's avatar
    Erkek

bu bir tavşan otomatik isim oluşturarak 47 kb lik dosyalar oluşturur her bir oluşturulan kod yeni bir virüs tür işlemciyi çok yordugu için reset atar hatta bir süre sonra bilgisayar daha açılmadan reset atar çaresi ms do ta çalışan güncel bir av. ile taramak ve ya boot cd leri kullanmak kolay gelsin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede vardı bak şimdi c yi formatla driver mriver hiçbişey yükleme sonra avastı cd ye çek cd den kur avastı sakın d nin içine girmek gibi hata yapma d nin üzerine gel ve tara de avast tarıyor bulduğunu siliyor + ad aware de kur ikisini aynı anda çalıştır tarasın silmesi gerçekten zor her yere bulaşıyor ipne virüs :D 2 gün kastım virüsü silmek için sildim sonunda

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Hacı böyle şeyleri bozuk remler de yapabiliyor.Tam olarak dediklerinin hepsi olmasada benim başıma geliyordu bilgisayar kendiliğinden durmadan gidiyordu.A.q. Ram inde direcin biri mefta olmuş ondan system resetliyordu devamlı olabilir seninde sorunun böyle bişi.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    VatanisTurK bunu yazdı:
    -----------------------------
    nasıl türküsnüz  siz herşeye pls dıyonuz anlamıy0rm lütfen kelimesinis sölemek zormu neyse gecmıs oLa dırktman formattt
    -----------------------------
    sende format deme biçimlendir de madem bizden daha türksün;)
Toplam Hit: 2756 Toplam Mesaj: 11