folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Maradona + Ahmedinejad + Forma + İran = :D

Maradona + Ahmedinejad + Forma + İran = :D

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Arjantinli ünlü futbolcu Diego Maradona'nın, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile görüşmek istediği belirtildi.

Uydudan İngilizce yayın yapan Press Tv'nin haberine göre, İran'ın Arjantin Büyükelçisi Muhsin Baharvend ile Buenos Aires'te görüşen Maradona, "İran halkının yanındayım. Bütün kalbimle onları destekliyorum" dedi.

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ve hükümetini de desteklediğini ifade eden Maradona, Küba lideri Fidel Castro ve Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez ile görüştüğünü, Ahmedinejad ile de görüşmek istediğini söyledi.

Maradona, üzerinde "İran halkına sevgilerimle" yazan formayı da imzalayarak İran büyükelçisine verdi. Büyükelçi Baharvend de bütün İran halkının görebilmesi için formayı Dışişleri Bakanlığının hediye müzesinde sergileyeceklerini kaydetti.

muhaha :D maradona koçum benim :D 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Bu haber nezaman çıktı hoja?

bizim basın bunu" maradona müslüman oluyor" şeklinde  yansıtıp bizi kandırmasın sonra:)

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

taze taze : 24 Aralık 2007 Pazartesi 13:05

Maradona'dan ilginç istek!

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Maradona daha öncede Fidel castro yla defalarca görüşmüştür. kübaya gitmiştir orda kalmıştır vs vs bu adamın ABD ye olan kini belli arkadaş ABD kimi alt üst etmeye  çalışsa garanti maradona da çıkar işin içinde ABD karşıtı olaraktan :)

Living Death
Toplam Hit: 2024 Toplam Mesaj: 4