Marc Valentin
-
Merhaba arkadaşlar.MArc Valentin marka zıpkın arıyordum.Bir portekiz e-ticaret sitesinde uygun fiyata ve uygun kargo ücretine buldum.Bunu söylemek istiyorum ama bu ticaret sitesine nasıl güvenebilirim bilmiyorum.Türkçe sitelerde araştırdım ama sanırım hiç alışveriş yapan olmamış.Kargo ücreti ile beraber 273 liraya geliyormuş bu gemiyle.Peki ya gelmezse, ne yapabilirim ? Bu sitenin güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ?
Almak istediğim zıpkın;
http://www.megasub.pt/loja/product_info.php?products_id=1316&osCsid=a996e06829f89ee7b5f5bb3a71c0feef
100 santim zıpkın.Birde kargo seçenekleri tek bir tane gemi ile diyor.34 euro'da kargo parası tutuyor.Usps mi oluyor bu ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-
çok ilginç bi konu takip ediyorum bakalım neler çıkacak
-
paypal destekliyorsa ödemeyi paypal üstünden yapıp ürün gelmezse dispute çekebilirsin diye düşünüyorum
-
Kargo takip kodu vermiyorlarsa sakat o iş.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------paypal destekliyorsa ödemeyi paypal üstünden yapıp ürün gelmezse dispute çekebilirsin diye düşünüyorum
-----------------------------Hocam bu sanırım dealextream gibi usps kargo sistemi ile gönderecek.O yüzden tahminim elime ulaşması uzun sürecek.Paypalı destekliyor zaten o şekilde alacaktım.Ödediğim ücreti ne kadar zaman dispute yapma hakkım var ?
-
Yarın riske atıp siparişi verecem.Hayırlısı artık..