Marc Valentin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar.MArc Valentin marka zıpkın arıyordum.Bir portekiz e-ticaret sitesinde uygun fiyata ve uygun kargo ücretine buldum.Bunu söylemek istiyorum ama bu ticaret sitesine nasıl güvenebilirim bilmiyorum.Türkçe sitelerde araştırdım ama sanırım hiç alışveriş yapan olmamış.Kargo ücreti ile beraber 273 liraya geliyormuş bu gemiyle.Peki ya gelmezse, ne yapabilirim ? Bu sitenin güvenilir olup olmadığını nasıl anlarım ? 

Almak istediğim zıpkın;

http://www.megasub.pt/loja/product_info.php?products_id=1316&osCsid=a996e06829f89ee7b5f5bb3a71c0feef

100 santim zıpkın.Birde kargo seçenekleri tek bir tane gemi ile diyor.34 euro'da kargo parası tutuyor.Usps mi oluyor bu ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok ilginç bi konu takip ediyorum bakalım neler çıkacak

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

paypal destekliyorsa ödemeyi paypal üstünden yapıp ürün gelmezse dispute çekebilirsin diye düşünüyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Kargo takip kodu vermiyorlarsa sakat o iş.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

paypal destekliyorsa ödemeyi paypal üstünden yapıp ürün gelmezse dispute çekebilirsin diye düşünüyorum

-----------------------------

Hocam bu sanırım dealextream gibi usps kargo sistemi ile gönderecek.O yüzden tahminim elime ulaşması uzun sürecek.Paypalı destekliyor zaten o şekilde alacaktım.Ödediğim ücreti ne kadar zaman dispute yapma hakkım var ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yarın riske atıp siparişi verecem.Hayırlısı artık.. 

Toplam Hit: 844 Toplam Mesaj: 6