Marcamarca 3D Polar Hakkında
-
merhabalar,
Marcamarca.com dan birkaç tane 3D Polar almayı düşünüyorum,
Burdan alışveriş yapanınız varmıdır? Kalitesi nasıl bu polarların yıkandığı zaman sağlam kalıyormu bu 3D polarlar veya nasıl yıkanıyor
bilgi verirseniz sevinirim.
-
ben daha önce saat aldım 120 liraya saat gösterildiği gibi gelmedi paramı geri alana 6 ay gecti hergün aradım yapma sakın
-
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/marcamarcacomtr
64 sayfa sikayeti olan bir sirketten mal almak, bu fiyata orjinal diye satan mi alanmi kabahatli cozemiyorum.
-
mynet reklam yapar hala kapanmadı o kadar sikayet var 1 defa bile almadım almam da resmen dolandırıyor
alısveris yapacaklara modagram'ı tavsiye ederim
-
orjinal polo tişört diye aldım 30 tl ye, faturada kesmişler 109.90 29.90 şeklinde inandırıcı geldi baya afilli faturaydı. 2. Yıkamada ağzı burnu kaydı. Ense etiketinde de polo yazıyodu fakat ay nı etiketin arkasını çevirince burkaygiyim.com şeklinde bi adres vardı. Bilemem fasonmudur nedir ne değildir ama asla gerçek olduğunu düşünmüyorum sattığı ürünlerin.
erick tarafından 25/Eki/13 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Sakın bulaşma parayı geri almak için uğraşıp durursun. Stokta olmayan ürünleri koyuyorlar ödeme yaparsın beklersin sonra arayıp ürün tedarekçi firmadan geldi ama özürlü falan yerine yeni alışveriş yapın yada geri ödeme yapalım derler. Tabi bunlar hep hikaye geri ödeme falan yapmıyorlar aylar geçer durur arar durursun alacağın paradan daha fazla telefon konuşması yaparsın :)
