Mardin"De Bir Okula Yardım Kampanyası
-
Merhaba
Okulumda Mardin'li bir çocuk vardı.Dersleri iyi,ailevi sorunlarını altında ezilen bir çocuk.Ailesi Mardin'de, üvey abileriyle kalıyor..
Mardin'deki okulundan bahsetti mezun olduğu okuldan ne öğrenciler varmış kış gününüde yırtık yakkabı okula gelen.. Sabah giydiği önlüğü öğleden sonra abisine veren okuyan ne kardeşler varmış.
Kardeşine burda 5 defter vermiş bizim mardinli arkadaş kardeşi: "abi derslerime çalışıcam artık yeni defterlerim var demiş.."5 deftere muhtaçlarmış yani.
Kendimi çok suçlu hissettim müridler arkadaşında girişimleriyle bir kampanya başlattık başlarda olmaz dedik ama baya bir oldu.Okul genelinde yardım topladılar.İdare izin verdi ve şuan yaklaşık 10 koli giysi defter türünde şeyler topladık..İnş bu cuma göndericez.
Ve bende bu konuyu sizlere taşıdım üni bitiren çok var test kitaplarını yollarlar diye..
herkezden yardım etmesini istiyorum,belki olur ya birileri bişey gönderirse onların bir insan gideceğini düşünsün ona göre yırtığını eskisini göndermesin..
Göllü İlköğretim okulu Mardin/Merkez
-
edüt:
-
Herkeze ilgisi için teşekkür ederim
-
Bizde doğuda bazı okullara yardım göndermiştik büyük miktarlarda bi site vardı doğudaki öğretmenlerde bi şekilde oraya giriyor ve anlatiyolardi dertlerini onların ihtiyaçlarına göre yardım severler gönderiyolardı hatta yardımdan sonraki resimlerini hocaları çekip göndermişti çok farklı duygular bunlar bi şekilde kıt kanaat bile olsa bunları yaşatmak lazım bu arada hocam gönderim kaynaklarını ve oradaki iletişimi biraz daha açarmısın ?Yani ordaki okulla kimle temasa geçtiniz biz yardım gön. istesek az bile olsa sizemi döncez yoksa direk orasımı ? bunun gibi şeylerden biraz daha bahsedebilirmisin ..
-
hacı benim durumu bi bilsen üniversitedeyim aç karnımı zor doyuruyom allah hepimize yardım etsin
-
Öss ye hazırlıktan kalma kitaplarım var ve yollayabileceğim baska seylerde yukarıda yazan arkadasın sorusuna cevap verirsen bende birşeyler ayarlamaya çalışırım
-
arkadaşlar biz gerekenleri gönderdik 10 12 koli gitti zaten siz artık zahmet etmeyin sorusu olan özelden sorarsa sevinirim konuyu yukarılara taşımayalım boş yere