folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marka Tescili Hakkında Bilgi

Marka Tescili Hakkında Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

marka tescil ettirmek istiyorum bunu aracı firmalar yapıyor fakat komisyon koyuyolar ben bunu direk 1. elden halledebilirmiyim.(nettende başvuru var fakat e imza istiolar)

ort 9 ay sürüyormuş galiba bunu kısaltmanın yolu yokmu :D 

bide com.tr uzantılı domain için marka tescili ve şirket kurmaktan başka yol varmıdır :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Dahadün araştırdım Artık e imza sistemine geçilmiş bazı yerlere başvuru yapman veya bişiler çıkarman için e-imza gerekiyor e-imzasız olmaz bence

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

evet bilenlerden cevap almaya devam ediyorum 

ayrıca 1 soru daha 

com.tr domain alırken domainin ismi şirket isminde bire bir geçmesi gerekiyormu yoksa 3 te 2 si geçerse kabul olurmu :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

domain iÇin şirket olmasına gerek yok şahıs firmasıda olabilir. isim konusundada, mesela  tahribat inşaat nakliyat harfiyat ltd şirketi için tahribat.com.tr yi veya tahribatinsaat.com.tr yi yada tahribatnakliyat.com.tr yi alabilirsin. örnekler çoğaltılabilir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

marka tescili 9 ay sürmez

.com.tr almak için şirket ünvannda ne ise o olmalıdır domainin

yani şirket ünvanında olmayan bir kelime domain isminde olamaz

napcam diyosan

1- ticaret sicil e başvurup şirket ünvanına o kelimeyi ekletmek

2- marka tescil

290+ kdv ye isimtesvil firması yapıyor ama zamann var anlarım diyosan kendin uğraşabilirsin

not : isim tescil hosting işini beceremiyor hatta berbat ama domain ve marka tescil işlerini çabuk hallediyor tecrübe ile sabittir (:

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

domaini de beceremiyo hocam zaman zaman değişiyo 11 saat taciz ettim ondan sonra domaini alabildim isimtescil den bi daha da töbe ettim süresi dolsun domaini de bi daha almıyacam o derece bıktım :| :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 633 Toplam Mesaj: 6