folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Markafoniyle Aramdaki Sıkıntı

Markafoniyle Aramdaki Sıkıntı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

ulan şimdi baktım 11 gün olmuş sipariş hala gönderilmemi allah tan dinden çıktım alışveriş malışveriş yapmayın arkadaşlar zükeyim bile işi ya bi mal alıon bır ay sonra gelıytor kafayı sıyırdım. adamlara attıgım mesajı aşağıda yayınlıycam bakın ne kadar dolmuşum 

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

gerçekten ürünü aldığımdan beri epey zaman geçti tahminen 10 gün falan daha kargoya bile teslim edilmemiş merak ettiğim ürünü yollamayı düşünüyor musunuz yoksa boşuna beklemeyi bırakayım mı ? bana ulaşamadığınıza dair mail atmışsınız da telefon numaram açıkça yazıyor. had dersim sınavm falan filan var açamadım aradığınız zaman diyelim mail adresim de bariz bir şekilde belli gerekenleri oraya da atabilirsiniz.   bu kadar da geç sipariş teslimatı yalnız sizde gördüm limango nun türkiye ayağı olduğunu duyduğum için alışveriş yapmıştım bilsem asla yapmazdım. limango da geç veriyor kargoya ama bu kadar da beklememiştim cidden. anlamadığı ne yaptığınız bu süre zarfında. ürünü satışa çıkardığınızda elinizde mal olmadan mı çıkarıyorsunuz ? hani önce satayım allah nasip eder de temin edeilirsem gönderirim mi diyorsunuz gerçekten çok merak ediyorum. yok temin etmeyi beceremeyecekseniz bilmek benim de hakkım. extrem den alışveriş yapıyorum adamlar çin den buraya toplam 20 gün içinde ürünü elime teslim ediyor. adam çinden bunca zamana gönderiyor siz bu hızla bir kaç yıla gönderirsiniz diye düşünüyorum gerçekten tebrikler. bu kadar da olmaz ki be kardeşim .....

Mod: Hoca konu başlıklarını düzgün yaz bizi sıkıntıya sokma konu başlığını bu seferlik düzelttim.

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

bende markafoni'den ayakkabı alacaktım bu mesajı okudum artık almam. 30-40 fazla vereceksin ürünün yeri yurdu nereyse oradan alacaksın, verdiği kafa rahatlığı paha biçilemez :)

!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

senden başka kimseden duymadım bunu :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Kaldı ki bence üyelik sistemi son derece saçma bir site. Merak uyandırarak satış stratejisi yakalamaya kalkmışlar ama "kendi parasıyla rezil olmak" nedemek daha üyelikte anlaşılıyor...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

Konu ile alakası yok ama ki'nin bitişik yazılması lazım. Markafoni ile aramdaki sıkıntı olcak başlık. Düzeltince benim yorumumu silebilirsiniz.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

habib_mx_tr bunu yazdı:
    -----------------------------

bende markafoni'den ayakkabı alacaktım bu mesajı okudum artık almam. 30-40 fazla vereceksin ürünün yeri yurdu nereyse oradan alacaksın, verdiği kafa rahatlığı paha biçilemez :)

-----------------------------

Abicim ben dükkan dükkan gezip rahat ayakkabıyı iki günde zor buluyorum..

Maşallah sen netten ayakkabı alyormuşsun kıskandım doğrusu...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

hala göndermedı yavşaklar maıle cevapta gelmedı kufur basacam aq ne adi adamlar var ya arkadaşlar sağlam ucuz kalıte sıte isteyen varsa tek tavsıyem tek tercıhım harıka bir site buradan alın 

www.bendeistiyorum.com

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

arkadaşlar sonunda ulaştı elıme kargo 8 ınde verdıgım sıparıs 24 un de elıme ulastı 16 gunde elıme geldı anlayacagınız bır daha asla alışveriş yapmam bu siteden ama neyse isteyen falan olursa davetıye lımango ıcın de markafoni için de kefıl olabılırım.....

Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 8