Markamız Adına Uluslarası Sahtecilik Sitesi Açılmış
-
hocalar merhaba, bizim bi gıda ürünümüz var yurt dışınada satış yapıyoruz arada. Biri bizim ürün adına sahte site yapmış, sipariş talebi topluyor. Muhtemelen uluslararası bi dümen. Ne yapabiliriz?
Adam bizim ürünlerin alibaba.com görsellerini falan da çekmiş basbayagı.com site kurmuş : )
-
Vallahi bu nurshell saat vs vardi sahte saat işi yapiyordu direk adresi kapatim adresin domaine ne yazi cıkartmişlardi hukuki olarak. hukuka başvurman gerekiyor da uluslar arasi neresi var kim ilgileniyor bilmiyorm
-
icann şikayet et
-
ICANN'a nasıl şikayet ederim?
-
icaan a degil wipo ya sikayet edeceksin.
http://www.telifhaklari.gov.tr/ana/sayfa.asp?id=350
burdan bilgi alabilirsin veya saglam bir marka tescil firmasina basvur
ankara patent olabilir mesela onlar yol yordam masraf vs konularda bilgilendirirler seni
bir iki firma daha vardi ama aklimda degil su an
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
ICANN'a nasıl şikayet ederim?
www.icann.org/en/contact
-
S-E-R-H-A-T bunu yazdı
hocalar merhaba, bizim bi gıda ürünümüz var yurt dışınada satış yapıyoruz arada. Biri bizim ürün adına sahte site yapmış, sipariş talebi topluyor. Muhtemelen uluslararası bi dümen. Ne yapabiliriz?
Adam bizim ürünlerin alibaba.com görsellerini falan da çekmiş basbayagı.com site kurmuş : )
Ürün nedir bu arada hocam? Merak ettim alibaba'da satis yapiyoruz dedigin icin. Özelse kalabilir tabi. Ama satis yapildigina göre özel olmadigini dusunuyorum.
-
Hocam marka tescili yap önce.
Marka tescili dünyada geçerlidir, icanndan domainlerine el koyabililrsin. Marka tescili yapmadan bir hak idda edemezsin