Market Glory (Oyun Oynayarak Para Kazanmak) Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?
-
-
Hocam hiç bilmiyorum ama senin için şöyle birşey paylaşayım
http://ekgelirtr.blogspot.com/search/label/marketglory
Burada adamın biri birkaç açıklama yapmış ve ne olduğunu yazmış galiba.
-
inceleyelim deneyimlerimizi paylaşırız :)
-
Palerider bunu yazdı
ohooo bunlarınki ölme eşşeğim ölme mantığı hocam. 3 ay boyunca bir kuruş kazanmadan oyunla ilgileneceksin 3 aylık sürede altın biriktireceksin o altınlarla kendine şirket kurup bir 3 ay daha bekleyeceksin ki belki "toplamda" 20 euro kazanabilesin. 5 ay boyunca iş arasam 1 ayını da çalışarak geçirsem en az 4-5 katını kazanırım ki oyuna harcayacağım elektrik faturasına bile değmez..
kısacası çöpmüş
-
BeyinAdam bunu yazdıPalerider bunu yazdı
ohooo bunlarınki ölme eşşeğim ölme mantığı hocam. 3 ay boyunca bir kuruş kazanmadan oyunla ilgileneceksin 3 aylık sürede altın biriktireceksin o altınlarla kendine şirket kurup bir 3 ay daha bekleyeceksin ki belki "toplamda" 20 euro kazanabilesin. 5 ay boyunca iş arasam 1 ayını da çalışarak geçirsem en az 4-5 katını kazanırım ki oyuna harcayacağım elektrik faturasına bile değmez..
kısacası çöpmüş
Valla dediğim gibi hiç bilgim yok senin için araştırma yaptım sadece ve bunu buldum zaten bu şekilde para kazanma işine pek inanmıyorum ben. Sen de bulaşma hocam bence :)
Palerider tarafından 22/Kas/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşım ben sana biraz bilgi vereyim. oyuna hiç para yatırmadan oynarsan en az para çekme miktarı olan 20 € yu en sıkı çalışma ile 7-8 ayda elde edersin.
ancak oyuna para yatırırsan işler değişir. başlangıç paketi olarak 20 € yatırırsan (sadece work ve fight yaparak) sıkı çalışma ile 35-40 günde amorti edersin. daha sonra yatıracağın paralarla bu süreyi her defasında daha da kısaltırsın.
oyuna yeni başlayanlar TRY (Türk Lirası) biriktirmek için sadece work ve fight yaparlar. şirket vs pek akıllıca değil çünkü şirketi çalıştırıp üretim yapabilmek için hammadde alacaksın, işçi çalıştıracaksın vs... bunlar için şirkete yatırım yapman gerekir onun için oyunun başında şirket işine pek girmek iyi olmaz. ha dersen ki ben 300-400 € yatırıcam o zaman işin rengi değişir ve yatırdığın paranın gücü nispetinde şirket adedin olur ve kazanma katsayın o derece artar.
oyunda sadece work, fight, şirket işletme olayları yok... arena, war, hisse(share) gibi çeşitli olaylar var ve ilk başlarda biraz zarar ettirseler de hepsi belli bir olgunluğa eriştikten sonra iyi paralar kazandırır...
oyunun içinde dikkat edilmesi gereken ilginç noktalar da var. mesela oyunda hükümet var ve oyunda neyin ne kadar getirisi olacağına hükümettekiler karar verir.
hükümettekilerin -ne kadar objektif olmaya çalışsalar da- kendi çıkarlarına göre davranacaklarını gözardı etmemek gerekir.
sonuç itibarıyla bu oyundan para kazanırsın ancak bedavadan para kazanmak imkansıza yakın bişey. "ne kadar ekmek o kadar köfte" prensibi ile işleyen bir sistem. ne kadar çok yatırım yaparsan o kadar çok para kazanırsın.
şimdilik bu kadar bilgi yeter sanırım ama senin sormak istediğin başka sorular olursa cevaplarım.
-
@Palerider sağolasın hocam bugün bıraktım zaten oyunu. hiçbirşeye benzemiyor çok çok uzun süre istiyor para kazanman için.
@sonicar hocam teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu. birkaç gün oynayınca biraz çözdüm oyunu dediğin gibi yatırım yapmadan kazanmak çok zor, yaparak kazanmak biraz zor. her halukarda zaman kaybı yaşatacak (yüksek miktarlarda yatırım yapılmayacaksa) bir oyun olduğunu düşünüyorum.
bu konu bi rehber niteliğinde olur artık.. başlayacak veya başlayıp merak edenler varsa konuya bakıp vazgeçsinler. yüksek miktarda para yatırmayacaksanız oyundan para kazanma ihtimali çok düşük.
DadasAdam tarafından 29/Kas/13 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Rica ederim hocam yardım edebildiysem ne mutlu :)