Marmara Ereğlisi'ndeki Plajlar? (Mangal Yapılabilen)
-
Selam müritler,
Yarın arkadaşlarla Marmara Ereğlisi tarafına gideceğiz de plaj aramaktansa bi sorayım dedim.
O taraflarda suyu temiz, insanı güzel nereler var? Akşamüstü mangal yapılabilecek alanı olan falan yakınında çim çimen olan?
Nereye gidelim?
-
marmara ereğlisi merkeze varmadan bi kavşak var orayı geçince sahil tarafında bi camping var adını unuttum.fiyatı ne kadar desen bu sene bilmem :-)
ama güzel bi koy var sakince. mangal yapıp denize girebileceğini bi yer yani.merkeze varmadan 1 kilometre falan istanbula yakın kalıyo yani :-)
kavşakta dolum tesisleri tarzı bi yer de vardı sanırım.
-
MbK bunu yazdı
marmara ereğlisi merkeze varmadan bi kavşak var orayı geçince sahil tarafında bi camping var adını unuttum.fiyatı ne kadar desen bu sene bilmem :-)
ama güzel bi koy var sakince. mangal yapıp denize girebileceğini bi yer yani.merkeze varmadan 1 kilometre falan istanbula yakın kalıyo yani :-)
kavşakta dolum tesisleri tarzı bi yer de vardı sanırım.
Ünal Camping mi hocam?
-
http://ticiz.com/cs69030-unal-camping-pansiyon/p132429-yeniciftlik-unal-camping.html
Şurası mıydı hocam?
Edit: La burası da damsız almıyomuş
nonick tarafından 05/Tem/13 21:23 tarihinde düzenlenmiştir -
hayır hayır haritadan büyültüp bak. 7. sk var botaş'a yakın.
dolum tesisleri de botaş oluyo zaten.
marmaraereğlisi merkeze gitmişsin sen.merkeze gelmeden 1 km gerideki 7. sokak yazan koy oluyo söylediğim yer.
-
kamaradere yi diyorsun hocam sanırım ama denizi leştir oranın marmara denizinin öyle sanayi kalabalık yazlıklar derken tum sahil şeridi boyunda adam gibi denize girilecek tekbiryer kalmadı.