Marmara Hukuk"A Yatay Geçiş Nasıl?
-
Arkadaşlar rica ediyorum yardımlarınızı.
Siteye baktım, yönetmelikle içli dışlı oldum ama eksik kalan çok şey var.
hukun ilk sınıftan Marmara hukuka geçilecek.
Başvuru tarihleri tam olarak nedir?
Not ortalaması ne gerekli (sitede belirtilen %65 nedir?)
Gibi sorular. Öğrenci işlerindekiler de hiçbişey bilmiyo birader!!!
-
Gözünüzü seveyim yaf!!!
-
dostum benim sınıf arkadaşı bu sene başı marmara hukuka geçti,3 gün sonra geri geldi,iyi düşün öyle karar ver,fazladan 7 tane fark dersi verdiler adama..Tarihler
hakkında kesin bilgim yok,arkadaşın ortalaması 3ün üzerindeydi,marmara da kaçlık sistem var bilmiyorum
-
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=yatay+ge%C3%A7i%C5%9F&meta
Yatay geçiş şartları bazı özel şartlar dışında her üniversitede aynıdır. En önemli belirleyicisi not ortalaması ve derslerin uyumluluğu... Yatay geçiş yapmayı düşünüyorsan bi kere not ortalamasının alt sınırını unut. 3.50 - 3.80 de yapsan garanti değil ama en az 3.50 yapmaya bak. Çoğu üniversite dönemlik başvuru kabul etmiyor. Marmara üniversitesi yatay geçiş kontejanları ve başvuru tarihi ağustos - eylül aylarında belirliyor...
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------dostum benim sınıf arkadaşı bu sene başı marmara hukuka geçti,3 gün sonra geri geldi,iyi düşün öyle karar ver,fazladan 7 tane fark dersi verdiler adama..Tarihler
hakkında kesin bilgim yok,arkadaşın ortalaması 3ün üzerindeydi,marmara da kaçlık sistem var bilmiyorum
-----------------------------Onunla bağlantı kurmama yardımcı olur musun lütfen? Çok makbule geçecek.
Geçişi kendim yapmıcam çok değer verdiğim biri için araştırıyorum.
SawIV ben diyorum ki internetin altını üstüne getirdim sen bana google linki veriyosun. Yönetmelikleri bile ezberledim ben!!
-
Dostum bağlantı kurmana yardımcı olamam,hatunla samimiyetim yok..
-
SawIV bunu yazdı:
-----------------------------http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=yatay+ge%C3%A7i%C5%9F&meta
Yatay geçiş şartları bazı özel şartlar dışında her üniversitede aynıdır. En önemli belirleyicisi not ortalaması ve derslerin uyumluluğu... Yatay geçiş yapmayı düşünüyorsan bi kere not ortalamasının alt sınırını unut. 3.50 - 3.80 de yapsan garanti değil ama en az 3.50 yapmaya bak. Çoğu üniversite dönemlik başvuru kabul etmiyor. Marmara üniversitesi yatay geçiş kontejanları ve başvuru tarihi ağustos - eylül aylarında belirliyor...
-----------------------------arkadasın verdigi acıklamaya birs eyler eklemek de fayda görüyorum.hacım not ortalaman cok iyi olması lazım.bi de sınavlar zor.marmara gibi
bir yeri neden istiyorsun bilmiyorum.bence bulundugun yer guzelse kal derim.yataya kasacagın zamanı finallere sakla derim.daha 1 desin.dusuncelerin 1-2 seneye kadar cok degisir.ilk bastan asrın hatasını yapma derim. yatay geçiş bana mantıklı gelmiyor.
-
prometheus yatay geçiş yazınca googlede birinci sırada çıkan sitenin sahibi benim çok samimi arkadaşım ve o site yatay geçiş hakkında internette bulabileceğin en güzel kaynak. Ayrıca sorduğun soruların cevabını linkin altına verdim zaten ;)