folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Marmara Puro Ve Agiz Tadi

Marmara Puro Ve Agiz Tadi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Selam muritler.

Dun il disindan arkadas geldi , benim sigara icmedigimi biliyor ama gel bir puro ic dedi. Ben de tamam dedim , gitti biyerden marmara yesil almis , pek bilmedigimden verdi. Dedim bugune kadar neden icmemisim bu mereti , tadi da iyi degil ama rahatlatiyor. Iste cay falan ictik arkadasla.

Aksam eve geldim yemek yerken agzimda garip bir tad var , normalde bu tad cabuk gecerdi. Ama sabah kahvaltisinda bile bu tadi aldim. Bu agzimdaki garip odunumsu tadi nasil geciririm? Bir de cigerlerimi nasil acarim , yalnislikla 2 kez icime cektim gebertti dun beni.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Aynısı Muharrem Amcaya da olmuştu. Allah rahmet eylesin :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Konuya iyi olarak başlamışsın sonradan olaylar boka sarmış anladığım kadarıyla.

Yani iyi birşeymi diyorsun kötü birşeymi anlamadım :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Puro eğer gerçekten kaliteliyse ve saklanması gereken koşullarda saklandıysa (nem oranı gibi) tadı ağızda kalmaz. Eğer tadı ağzında kalmışsa ya puro kurumuştur ya da kalitesizdir. Eğer eline taze puro geçerse, bir buzdolabı poşetinin içini elinle hafif ıslat ve peçeteye sarıp buzdolabında sakla. Nemli kalması, aromasını tam olarak almana yarar. Yoksa bu şekilde yanık kokusu ile karışık aromayı hissedersin 2 gün. Ayrıca içeceksen Cuba veya Nikaragua purolarını tercih et. Ayrıca şunu da çok iyi kavramalısın. Puro asla ciğere çekilmez. Aromasını almak için ağzında dolaştırır ve üflersin. Bunun dışında bir ritüel yok.

Afiyetle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Keskin naneli sakız ya da mint tadıda siler ciğeride açar. İçmiyosan hiç başlama. Başlayacaksan ya da arada içerim diyorsan da git backwoods al iç aromalı mis gibi tadı var mis gibide kokar :)

EKLEME: öyle bilmemnere purolarını hiç içmedim, 3-5 çeşit içmişimdir, en güzel gelen backwoods olduğu için onu önerdim.

wasd tarafından 29/Ara/13 12:29 tarihinde düzenlenmiştir

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    NaZi_ bunu yazdı

Puro eğer gerçekten kaliteliyse ve saklanması gereken koşullarda saklandıysa (nem oranı gibi) tadı ağızda kalmaz. Eğer tadı ağzında kalmışsa ya puro kurumuştur ya da kalitesizdir. Eğer eline taze puro geçerse, bir buzdolabı poşetinin içini elinle hafif ıslat ve peçeteye sarıp buzdolabında sakla. Nemli kalması, aromasını tam olarak almana yarar. Yoksa bu şekilde yanık kokusu ile karışık aromayı hissedersin 2 gün. Ayrıca içeceksen Cuba veya Nikaragua purolarını tercih et. Ayrıca şunu da çok iyi kavramalısın. Puro asla ciğere çekilmez. Aromasını almak için ağzında dolaştırır ve üflersin. Bunun dışında bir ritüel yok.

Afiyetle.

marmara diyoruz  :| Hocam dedikleriniz aklimin bir yaninda durur , bir de cigere yanlislikla cektim ki ilk cekisimda Allah'i gordum dedim arkadasa gulmekten yerlere yatti.

@wasd: hocam arada zevk icin icerim artik. backwoodsu bulamadik aradikta. kacakci  biri var ona soracagiz bir dahaki gorusmede

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Afiyetle.

marmara diyoruz  :| Hocam dedikleriniz aklimin bir yaninda durur , bir de cigere yanlislikla cektim ki ilk cekisimda Allah'i gordum dedim arkadasa gulmekten yerlere yatti.

@wasd: hocam arada zevk icin icerim artik. backwoodsu bulamadik aradikta. kacakci  biri var ona soracagiz bir dahaki gorusmede

olum biz senelerdir sigarayı içimize çekiyoz bişey olmadı :D rahat bırak kendini tömbeki nargile içtinmi içmediysen bi dene

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Afiyetle.

olum biz senelerdir sigarayı içimize çekiyoz bişey olmadı :D rahat bırak kendini tömbeki nargile içtinmi içmediysen bi dene

Hocam mesela Cohiba'nın özel ebatları var 25 - 30 cm uzunluğunda. Bu purolar aşağı yukarı içime göre 2 saat gidiyor. 2 saat boyunca 2 sene fermante edilmiş saf tütün yaprağını filtresiz şekilde ciğerine çekmek, karizma sağlamaz. Herşeyin bir usulü var :)

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    ETRoot bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Afiyetle.

Hocam mesela Cohiba'nın özel ebatları var 25 - 30 cm uzunluğunda. Bu purolar aşağı yukarı içime göre 2 saat gidiyor. 2 saat boyunca 2 sene fermante edilmiş saf tütün yaprağını filtresiz şekilde ciğerine çekmek, karizma sağlamaz. Herşeyin bir usulü var :)

Bende o cohiba dan var da gotum yiyip icemedim odun gibi.

Toplam Hit: 3785 Toplam Mesaj: 9