Marmara Üniversitesinde Okuyan Var Mı ?
-
arkadaşlar benim hatun ders kaydını kaçırmış eğitim fakültesinde açıkcası marmaranın sitesinden bibok anlamıyorum hatta akademik takvim dende
neyse bu ders kayıtını kaçırdığı için mazaret bilmem ne olarak ders kayıt tarihleri varmış bilen birisi usül gösterebilirmi? -
Hocam şimdi sakin ol ve problemini tekrar yaz?
-
ben okuyorum da hocam hiç drs kaydı yapmamıssa öğrenci işleriyle bi görüşssün .
ders kaydı yapınca kayıt bittiten 10 15 gün sonra ders ekleme çıkarma yapıyorsunda onun içinde ders seçmen gerekiyor.
belki bi dilekçe falan vermek gerekibilir.
-
hocam kız ders kaydını yapamamış yani mail göndermiş gitmemiş yani şuan kayıtlı gözükmüyor ?
Burdan aradığım bi akademisyen tanıdığım dedi ki her üniversitenin kaçıranlar için ders kayıt tarihleri varmış ama ben bunu marmara üniversitesi akademik takviminde göremedim çok karışık geldi eğer okuyan bilen varsa sorayım dedim -
Ka1nsha bunu yazdı
hocam kız ders kaydını yapamamış yani mail göndermiş gitmemiş yani şuan kayıtlı gözükmüyor ?
Burdan aradığım bi akademisyen tanıdığım dedi ki her üniversitenin kaçıranlar için ders kayıt tarihleri varmış ama ben bunu marmara üniversitesi akademik takviminde göremedim çok karışık geldi eğer okuyan bilen varsa sorayım dedimGönderilen maillere baksın orda gitmiş gözüküyosa karşı tarafa ulaşmamış olma ihtimali yengeyi bağlamaz bence
-
Ka1nsha bunu yazdı
Burdan aradığım bi akademisyen tanıdığım dedi ki her üniversitenin kaçıranlar için ders kayıt tarihleri varmış ama ben bunu marmara üniversitesi akademik takviminde göremedim çok karışık geldi eğer okuyan bilen varsa sorayım dedim14 Şubat, CumaGüz Yarıyılı Sonunda Mezun Olan Öğrencilerin Mezuniyet İşlemlerinin Tamamlanması için Son Gün14 Şubat, CumaYabancı Diller Yüksekokulu Güz Yarıyılı 2. Ara Sınav Mazeret Sınavı14 Şubat, CumaDiş Hekimliği Fakültesi Son Sınıflar 1. Yarıyıl Dönemlik Derslerin Bütünleme Sınav Dönemi - Bitiş24 Şubat, Pazartesi2014-2015 Yılı Çift Anadal / Yandal Programlarına ilişkin Yeni Program ve/veya Değişiklik Taleplerinin Rektörlüğe Gönderilmesi için Son Gün26 Şubat, ÇarşambaBahar Yarıyılı Ders Ekleme-Çıkarma - Başlangıç (Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz)27 Şubat, PerşembeBahar Yarıyılı Ders Ekleme-Çıkarma - Bitiş (Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz)Mart 201410 Mart, PazartesiBirim Yönetim Kuruluna Öğrencilerin Bahar Yarıyılı Mazeretli Kayıt Yenileme Dilekçesi Vermeleri için Son Gün11 Mart, SalıMÜYÖS Başvuru ve Önkayıt - Başlangıç14 Mart, CumaBirim Yönetim Kurulunun Bahar Yarıyılı Mazeretli Kayıt Yenileme Dilekçelerini Değerlendirmeleri için Son Günantivirus tarafından 14/Şub/14 22:24 tarihinde düzenlenmiştir29 Mart, CumartesiBahar Yarıyılı Ara Sınav Dönemi - Başlangıç (Ara sınavlar ders saatlerini aksatmamak koşuluyla diğer zamanlarda da yapılabilir)bak hocam bu akedemik takvim bizim üni de öyle bişi yok :Dcok değişiktir bizim okul sagolsun :) gidip direk direk öğrenci işleriyle görüşsün burdan olcak bi iş degil ne kadar gecikirse o kadar kötüulan 1 ay sonra vizeler başliyor şaka maka şimdi dikkat ettim :D -
Geldim veteran marmaralı :D
edit: Sıkıntı yok akedemik takvimden ders ekleme cıkarmaya baksın o zaman yapar
Cesnist tarafından 14/Şub/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Bölğm ve sınıfların danışman muallimleri oluyormuş. Onu bulup sorması önerildi
-
1-2 hafta içinde ders ekleme cıkarma haftası baslar hocam duyurusu yapılır ama isterse bölüm başkanlığı veya herhangi bir hocaya sorabilir
-
arkadaşlar şimdi halloldu bulduk yani öğrenci işlerine gidiliyor ders kayıt tarihlerinden itibaren 21 gün içinde başvuru yapılabiliyormuş .