folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Marmara Üniversitesinde Okuyan Var Mı ?

Marmara Üniversitesinde Okuyan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

arkadaşlar benim hatun ders kaydını kaçırmış eğitim fakültesinde açıkcası marmaranın sitesinden bibok anlamıyorum hatta akademik takvim dende

neyse bu ders kayıtını kaçırdığı için mazaret bilmem ne olarak ders kayıt tarihleri varmış bilen birisi usül gösterebilirmi? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hocam şimdi sakin ol ve problemini tekrar yaz?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

ben okuyorum da hocam hiç drs kaydı yapmamıssa  öğrenci işleriyle bi görüşssün .

ders kaydı yapınca  kayıt bittiten 10 15 gün sonra  ders ekleme çıkarma yapıyorsunda onun içinde  ders seçmen gerekiyor.

belki bi dilekçe falan vermek gerekibilir.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

hocam kız ders kaydını yapamamış yani mail göndermiş gitmemiş yani şuan kayıtlı gözükmüyor ?

Burdan aradığım bi akademisyen tanıdığım dedi ki her üniversitenin kaçıranlar için ders kayıt tarihleri varmış ama ben bunu marmara üniversitesi akademik takviminde göremedim çok karışık geldi eğer okuyan bilen varsa sorayım dedim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

hocam kız ders kaydını yapamamış yani mail göndermiş gitmemiş yani şuan kayıtlı gözükmüyor ?

Burdan aradığım bi akademisyen tanıdığım dedi ki her üniversitenin kaçıranlar için ders kayıt tarihleri varmış ama ben bunu marmara üniversitesi akademik takviminde göremedim çok karışık geldi eğer okuyan bilen varsa sorayım dedim 

Gönderilen maillere baksın orda gitmiş gözüküyosa karşı tarafa ulaşmamış olma ihtimali yengeyi bağlamaz bence

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

14 Şubat, Cuma
    Güz Yarıyılı Sonunda Mezun Olan Öğrencilerin Mezuniyet İşlemlerinin Tamamlanması için Son Gün

14 Şubat, Cuma
    Yabancı Diller Yüksekokulu Güz Yarıyılı 2. Ara Sınav Mazeret Sınavı

14 Şubat, Cuma
    Diş Hekimliği Fakültesi Son Sınıflar 1. Yarıyıl Dönemlik Derslerin Bütünleme Sınav Dönemi - Bitiş

24 Şubat, Pazartesi
    2014-2015 Yılı Çift Anadal / Yandal Programlarına ilişkin Yeni Program ve/veya Değişiklik Taleplerinin Rektörlüğe Gönderilmesi için Son Gün

26 Şubat, Çarşamba
    Bahar Yarıyılı Ders Ekleme-Çıkarma - Başlangıç (Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz)

27 Şubat, Perşembe
    Bahar Yarıyılı Ders Ekleme-Çıkarma - Bitiş (Kayıt Yenileme Döneminde Ders Seçmeyen Öğrenci Ders Ekleme-Çıkarma Yapamaz)

Mart 2014
    10 Mart, Pazartesi
    Birim Yönetim Kuruluna Öğrencilerin Bahar Yarıyılı Mazeretli Kayıt Yenileme Dilekçesi Vermeleri için Son Gün

11 Mart, Salı
    MÜYÖS Başvuru ve Önkayıt - Başlangıç

14 Mart, Cuma
    Birim Yönetim Kurulunun Bahar Yarıyılı Mazeretli Kayıt Yenileme Dilekçelerini Değerlendirmeleri için Son Gün

29 Mart, Cumartesi
    Bahar Yarıyılı Ara Sınav Dönemi - Başlangıç (Ara sınavlar ders saatlerini aksatmamak koşuluyla diğer zamanlarda da yapılabilir)

bak hocam  bu  akedemik takvim bizim  üni de öyle bişi yok :D
    cok değişiktir bizim okul sagolsun :) gidip direk direk öğrenci işleriyle görüşsün  burdan olcak bi iş degil ne kadar gecikirse o kadar kötü 
    ulan 1  ay sonra vizeler başliyor şaka maka şimdi dikkat ettim :D 
    antivirus tarafından 14/Şub/14 22:24 tarihinde düzenlenmiştir

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Geldim veteran marmaralı :D 

edit: Sıkıntı yok akedemik takvimden ders ekleme cıkarmaya baksın o zaman yapar

Cesnist tarafından 14/Şub/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bölğm ve sınıfların danışman muallimleri oluyormuş. Onu bulup sorması önerildi

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

1-2 hafta içinde ders ekleme cıkarma haftası baslar hocam duyurusu yapılır ama isterse bölüm başkanlığı veya herhangi bir hocaya sorabilir

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

arkadaşlar şimdi halloldu bulduk yani öğrenci işlerine gidiliyor ders kayıt tarihlerinden itibaren 21 gün içinde başvuru yapılabiliyormuş .

Toplam Hit: 1159 Toplam Mesaj: 10