Marmaranın Suyu Sizin De Bi Taraflarınızı Yakıomu?
-
yaw kaç yıldır denize girdiğim yerde, bu sene bi puştluk var, girer girme gözüm ve göz çevrem yanmaya başlıo, eyvah dedim kör oldum sanırım, sora çıkınca yıkadım falan geçti, ertesi gün gene girdim gene aynı :| etraftakilere sordum herkeze oluo aynısı, kimisi fay hattından sızan zehirli zımbırtılar yakıo dio, tırsışlandım birden :| etrafta da çok abajür(mor denizanası) var acaba dedim sıçtılar ortalığa falan onlar mı yakıo, ama bilmiom, dediğim olay avşada oluo, marmaranın dier taraflarından girip de böle bişe olan varmı aramızda? amk bi de kör olmayak :/
-
cadde bostanın oraya git :) olmassa dragos ::) oda olmadı salla denizi girme yeter bu kadar yüzdüğün :)
ben 2 kere denize girdim bu sene yettti arttı. belkim son bir defa daha girerim
bir defa yandınmı bi daha yanmassın. ve kışın üşümessin gibi rivayet vardır. her sene 1 defa.
-
valla ben ananemlerin yazlıında giriyodum denize (aponunu yattığı adanın tam karşısında bursa-karacabeye bağlı boğaz diye bi yer) orda tek yakan şey bazen bacağım boyuna kadar çıkabilen biçimsiz denizanaları
-
kumbağda da öyle!..
-
Boklu su yakması normal :)
-
cold ben geçen 2 sene avşaya gittim bi bok yoktu balıkesire bağlı avşa gece hayatı falan güzeldir ışıl ışıl caddeleri denizide güzel ama akşama doğru saat 7 8 civarlarında yosun ,denizanası,yarrak vs ne ararsan geliodu ozaman.
impala bu sene kumbağ ya gittim ilk 2 3 gün güzeldi.ama ondan sonra mor denizanaları kıyıya gelmeye başladı gerçi onlar gelmeye başladığında ben istanbuldaydım :D . genelde günün yarısı denizde yarısı havuzda geçerdi.güzeldi ama kumbağ nın denizi tertemizdir. dibi görünür aynı şekil gittiğim zaman avşanında denizi tertemizdi .