Marmaris Hakkında Bilgi Yer Konum Vs
-
Geçen senede MARMARİS'e gittim hayatımda gittiğim gerek doğa gerek eğlence gerek gezi için en mükemmel yer, gitmediğim tatil beldesi kalmadı, yalnız gezecek fırsatım olmadı MARMARİS'i gezilecek görülecek hakkında bilgi alınacak yerler neresidir gezen gören müritler varmı, orada mekanı olan orada konaklayan tanışırız takılırız hesabı.
Not:karı kız peşinde değilim stres atıp dinlenmek amacım hocalar ona göre :)
-
Hocam marmarisi çok sevmiyorum öyle çok birşey yok.
Aklımda kalanlar arasında turunç sakin güzel bir yerdi.
-
bişey yokki marmariste hoca Allahın sıcağı olan kabasakalların kaynadığı bi yer...
gez diceğim yer turunç a git sedir adasına git başkada bi bok yok
stres atıp dinlenemezsin burda
stres atıp dinlenmek için daha sapa köy tarzı yerlere gitmen lazım... -
DaveReed bunu yazdı
bişey yokki marmariste hoca Allahın sıcağı olan kabasakalların kaynadığı bi yer...
stres atıp dinlenmek için daha sapa köy tarzı yerlere gitmen lazım...gitmediğim yer kalmadı hacı abi ama bana marmaris bambaşka geldi bilemiyorum bendemi bi acayiplik var çözemedim :)
-
DevilKingtr bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
stres atıp dinlenmek için daha sapa köy tarzı yerlere gitmen lazım...gitmediğim yer kalmadı hacı abi ama bana marmaris bambaşka geldi bilemiyorum bendemi bi acayiplik var çözemedim :)
valla kaş kalkan fethiye kekova göcek dururken marmarise uğramam bile yerinde olsam sakinlik arıyosan...
ne gibi bi acayiplik yıllardan beri burdayız bi bok yok kürt apaçi cenneti :) -
DaveReed bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
valla kaş kalkan fethiye kekova göcek dururken marmarise uğramam bile yerinde olsam sakinlik arıyosan...
ne gibi bi acayiplik yıllardan beri burdayız bi bok yok kürt apaçi cenneti :)oralardan önerceğin mekan otel v.s varmı hocam ?
-
DevilKingtr bunu yazdıDaveReed bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
ne gibi bi acayiplik yıllardan beri burdayız bi bok yok kürt apaçi cenneti :)oralardan önerceğin mekan otel v.s varmı hocam ?
mekan derken eğlenmek için greenhouse veya joy club iyidir top100djs den djleri getirtir arada sırada o yüzden takdir ederim her zaman diğerleri tıfıl
otel grand yazıcı grand azur angel peninsula fln var güzel olan kesene göre değişir...