Marmariste Pansiyon Fiyatlari?
-
Arkadaslar yazin marmarise bi kac gunlugune tatile gitmeyi dusunuyoruz 3 cift.Bize sadece konaklama icin pansiyon lazim yanliz merak ettigim sey cift kisilik odalar ne kadardir bilgisi olan varmi?Sadece oda parasi.(temmuz ayi icin dusunuyoruz tabiki artma yada azalma olabilir sadece genel olarak merak ettim arkadaslar)yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=marmariste+pansiyon+fiyatlari&btnG=Google%27da+Ara&meta=
-----------------------------eywallah onlara bende baktimda marmariste oturan,okuyan yada gitmis arkadaslar varsa onlara soruyorum cunku intte kayitli olanlar yerini tam bilmiyoruz uzakmi yakinmi vb..
-
oda durumuna göre degişiyo tanıdık bı dalgıç var orda sordum en ucuz 3 ytl den başlıyo
-
albayrak_89 bunu yazdı:
-----------------------------oda durumuna göre degişiyo tanıdık bı dalgıç var orda sordum en ucuz 3 ytl den başlıyo
-----------------------------30 ytl diyecektin sanirim?Cift kisilik oda mi 30 ytl dedi?
-
sezon içinde 50 60 ytlden veriyorum 3 kişi kalınabiliyo fiyat kişi başı değil oda fiyatıdır tam tarih verirsen hallederiz...
Toplam Hit: 806 Toplam Mesaj: 5