folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Maroon 5 Fotoğraf Yarışması ''Aşk'' Konulu İlk 5 Kişi Turnede Fotoğraf Çekicek

Maroon 5 Fotoğraf Yarışması ''Aşk'' Konulu İlk 5 Kişi Turnede Fotoğraf Çekicek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Maroon 5 dünya turnesine çıkıyor ve yanında ona eşlik edicek 5 tane fotoğraçı arıyor. Tabi dünyanın ünlü gruplarından birine dünyaca ünlü fotoğrafçılar eşlik etmek isiyor ama maroon 5 bilinmeyen insanları yanında götürerek yeteklerini sergilemelerini ve tanıdık fotoğraçılar haline gelmesini istiyor bu sebeple Aşk konulu bir yarışma düzenlenmektedir. Bende televizyonda gördüm günü gelmeden katılmak isteyen arkadaşlara tavsiyem olsun istedim. ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte maroon 5 sitesindede var ayrıca . Ben diyorum aramızdan bir kaç kişi seçip oylayalım. Ben katılmıyorum katılcak arkadaşlara başarılar.

http://www.talenthouse.com/maroon-5-dailymotion-yarisma-dunya-turunda-fotograf-cek

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

up

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

destek için hangi linki kopyalayacağımı bilemedim ama şöle bir foto koydum :/ çok içim yanmıştı

http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/aac37107bb0a57be6afe43409cde2787/166

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

facebook adresi üzerinden oyalama yapılıo güzel bir foto seçip desteklesek güzel olur ama ses yok kmseden 

Toplam Hit: 1063 Toplam Mesaj: 4