Marsta Gecis Kapısı!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
       NASA'nın Mars Gezegeni ile ilgili fotoğraflarının birinde yapılan incelemeler sonucu geçiş kapısı bulundu.

KBT HABER - 13.01.2008

Mars'ın üzerinde bir dağın yakınlarında garip bir şekilde bir yapı bulundu ve bu yapının bir geçiş kapısı niteliği taşıdığı düşünülüyor. Bunu ilk fark eden NASA'nın bilim insanlarından biri değil Rusça yayın yapan R&D.Cnews'den Alexander Novgorodov. Mars'ın yörüngesinde bulunan uzayaraçları sayesinde yapılan incelemelerle olağan dışı bir yapının varlığı kanıtlandı ve insan yapımı bir geçiş kapısını andırdığı belirtiliyor.

Tabii bu nesnenin en ilgi çeken yanı bir kapı aralığına benzemesi ve dağın yapay olma ihtimalinin akıllara gelmesidir. Bu nesnenin veyahut yapının oluşma nedenleri arasında erozyon gibi olaylar da ihtimal dahilinde. Ancak benzeri olmayan bir yapıdır bu. Yapıyı donmuş bir okyanus tabakasının ortasında olağan dışı bir şekilde yer alması şeklinde veya bir dağın gözyaşı damlası gibi tasvir edilmesi mümkün.

Mars'ta yaşam ihtimali

Mars, güneş sisteminde hayatın olma ihtimalinin olabileceği dünya dışında tek gezegen olarak bakılmaktadır.
    Avustralya Ulusal Üniversitesi'nden Astrofizikçi Charlie Lineweaver'e göre, "İnsanoğlu ilk teleskopu icat ettiğinden beri bir rüyanın peşinden koşuyor: dünya dışı yaşam.Tabi ki biz şimdi Mars'ın bu amaç için en
    uygunu olduğunu biliyoruz.".

Fizikçi Rod Boswell ise Mars'ın atmosferik koşullarından dolayı insanların ikinci bir evlerinin olabileceğini belirterek Mars'ın kapısının anahtarı orada oksijenin olmasıdır şeklinde bir görüş bildirmiştir.

Son olarak Lineweaver, yapılan deneylerle Mars'ın atmosferik koşullarındaki CO2 ile bazı bitki tiplerinin
    yetişebileceğini saptadıklarını da sözlerine ekledi.

Sonuçta insanoğlu bir gün Mars'ı yaşanılabilir hale getirebilecek teknolojiye sahip olduğunda ikinci evi
    olarak Mars'ı seçecektir. Bunun mümkün olması için insanoğlunun yaşayabileceği iklim gibi önemli
    parametrelerin minumum şartları doğak veya yapay olarak orada sağlanmalı. Şimdi yapılan önemli
    çalışmalar NASA tarafından desteklenme ve bu çalışmaların içeriği insanların yaşayabileceği bir Mars
    gezegenini oluşturma(atmosfer koşullarını vs değiştirme,yenileme) yönündedir.

İnsanoğlu Mars'a adım adım yaklaşıyor...
    Gökhan ATMACA - Kuark Bilim Topluluğu Araştırma Komisyonu

*DailyGalaxy.com'da Rebecca Sato tarafından yazılan şu haberden yararlanılarak hazırlanmıştır.
    feed

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeBeSe
    MeBeSe's avatar
    Erkek

Kızıl Gezegen isimli bir film izlemiştim filmde marsda bitki yetiştiriyorlardı...NASA bence yıllardır bu tür deneyler üzerinde çalışıyor ve orayı yaşanır bir hale getirip dünyayı terk edeceklerini düşünüyorum...

Rahmetli Altuner hocamızın dediği gibi dünya dışı yaşama inanıyorum...

Keldemi Keder Zift Vursan Gider...:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Böyle şeylere hep ilgi ve merak beslemişimdir. Fakat her yeni bir gelişme olduğunda kafamdaki soru işaretleri azalacağına çoğalıyor. Kısacası kafam allak bullak oluyor :|

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    kapının diğer tarafinda hatun var mıdır acep :D:D:D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

JordanoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    kapının diğer tarafinda hatun var mıdır acep :D:D:D
    -----------------------------

illa geyiğe vuracan a.q :P

konu ile alakalı:bence bu abd lileri naya çıkması olayıan benzior

bayrak sallanıor fln car curt :D 

"Murid" Değil "Murit"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek
    abi orda yaşanır mı gündün 200 derece gece -100 derece yav. yapay evlerde yaşamayı denesek bir sürü zevkten mahrum kalırız örneğin yüzmek, çiçekleri koklamak, bisiklet sürmek ve daha fazlası ben dünyayı seviyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

bir ara gonullu topluyodular mars ucusu icin... 11 kisimi ne alicaktilar, nasanin web sitesinde basvuru formlari bile vardi :D

Mars garip olaylarin gezegeni. ay da ayni sekile, ikisin de de birseyler var ama dur bakalim nezaman aciga cikicak....

Shaban Interactive Pro.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

benimde böyle şeylere çok ilgim var :) bi uzaylı görseydim yafs :D

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 1414 Toplam Mesaj: 8