Masa Tenisi
-
arkler benim evde raket + pinpon topum var :D ben haliyle masa yok masa olmadan nerde ve nasıl calısabılırım acaba :?
-
düz masadamı yok? o varsa ona file al ger... yahut gine düz masaya file ebatlarında yırtık don felan ger mandalla tuttur
kenarlarından öyle oyna... birde ilgimi çeken sadece raket+pinpon topuyla oynanıyormu oyun? birde rakip lazım... hımmm
-
masa var ama kısa antreman seklınde oynuyacam ya duvara yaslıcam
-
e o masa işini görür gibi hacı yav 1 metreyi az geçkin kare bi masaysa gayette kullanışlı olar gibim gelior zaten orjinal
masa kaça kaçki? çokmu kısa dedğin masa
-
kulüplü bir oyuncu olarak söylüyorum ki ilk önce raketi doğru tutmayı öğrenip top sektirmeyi öğrenmen gerekiyor...benim imanım gevremişti valla bvunlar için...ama yok sadece hobi maksatlı ölesine oynamak istiyorum diyorsan git bir oyun salonunda birini bul 1 saat oynayın öğrenirsin...duvarda da tek başına oynayabilirsin antremanları war ama ciddi olarak düşünmüyorsan sadece hobi içinse fazla kasma derim...
-
ben pro olmaya çalışıyorum yani hobi olarak deil.yükseklik bakımından kısa bide bildigin guzel bir site varmı veya msn versende biraz bana raket tutuş konusunda filan yardımcı olsan
-
oo masa tenisi oynayan birileri de varmış tahribatta sevindim.Ben kendi adıma deyim ki savunma oyuncusuyum.raketin dış tarafını kullanırım.Kolay kolay çakmam.Çaktımmı çok pis çakarım ama nasıl yapıorm hala pek çözemedim.
-
prof olmak istiyorsan kaçarı yok kursa veya kulübe kayıt olman gerekiyor..çünkü kendi kendine öğrenilecek bir şey değil gerçekten...ama kursta 2 ay geçtikten sonrası kendi kendine geliştirilecek bir şey...yani gerçekten azimliysen öğrenirsin, ama genelde 2 haftada bırakılan bir spor, başlardaki antremanlar çok sıkıcı çünkü ama ondan sonrası bir kopuyor ki allaah...kulübe gidesim geldi gaza geldim valla :D...neyse dediğim gibi en iyisi direk bir yere başvur ve başla hemen...bir de profesyonel masatenisi oyuncusuyum dediğinde çok pis prim yapıyorsun kızlara ;) ...
-
abi büyük bi odaysa farketmez duvarla aranda 2 metre olsun duvarla çalışşş
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 9