folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Masa Üstü Bilgisayarıma Wirless Ve Çift İnternet?

Masa Üstü Bilgisayarıma Wirless Ve Çift İnternet?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar öğrenci apartındayım apartmana wirless gelicekmiş bleş ama benim sözleşme imzaladığım için benim aboneliğim devam edecek bu durumda.yani mevcut kablolunun yanında aynı anda wiless kart alsam ve ikisini birden kullanabilirmiyim? aynı anda mesela hem aparttan hem kendi netim den yükleme yapılabilirmi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ikisini tek hatmis gibi kullanamazsin.. kullanmak istersende cihaz alman gerekir .. ama bilgisayarina vmware kurup vmware ethernet karti olarak wiressin kartini gosterirsen .. o wireless hatti vmware den kullanabilirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    yani sonuç olarak ne alırsam ne yapabiliyorum tam anlamadım o acihaz ne kadar filan birde masa üstüne wirless alsam kaça patlıyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    fiyati en son 300 ytl ustu biseydi .)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

olağan sisteminin üstüne sanal sistem kurarak farklı bağlantılar kullanabilirsin as sistemin windows sanal sistemin linux ise örnek istersen as kulladığın sistemine ethernet kartını tanıtarak internete giriş yapabilirsin sanal sisteme ise wireless kartını tanıtarak internete giriş yapabilirsin yani usb bir wifi kartını vmwareye kurduğun linux sisteme tanıtarak kullanabilirsin.

Burda sana lazım olucaklar vmware ye kuracağın linux sistemi ve usb bir wifi kartı...

Toplam Hit: 1532 Toplam Mesaj: 5