Masa Ustunde Wireless Baglantı Icın...
-
arkadaslar bulundugum yerde wireless baglatısı var (beles :) ) bunun ıcın bılgısayara takıcam aletın 2 versıyonu var 1.si usb gırısı ıle olan ufak bır aparat 2.si ise pce gırısıne takacagım bır kart hangısnın tavsıye edesınız pcı gırısımı yoksa usb gırısımı....
-
sonucta aynı görevvi gormicekmi ;)
-
Bence usb kullan Pci kartlardan daha SağLıkLılar olurya Notebook Gider pc Gelir Ondanda Kullanırsın Hem.
-
Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
Bence usb kullan Pci kartlardan daha SağLıkLılar olurya Notebook Gider pc Gelir Ondanda Kullanırsın Hem.
-----------------------------gece nın korunde sanırım sanırım anlatamadım hocam zaten masa ustune sahıbım :) o kartıda masa ustune takıcam sonradan kullanılmasıda yada kullanılmaması onemlı degıl hangısının cekımı daha ıyı onemlı olan bu...
-
mantıken, kocaman bi antene sahip olduğu için pci tabi ki
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------Kumanaga bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gece nın korunde sanırım sanırım anlatamadım hocam zaten masa ustune sahıbım :) o kartıda masa ustune takıcam sonradan kullanılmasıda yada kullanılmaması onemlı degıl hangısının cekımı daha ıyı onemlı olan bu...
-----------------------------Kusura bakma Kardeşim yaa lapin gibi atlamışım ameliyat sonrası verilen dinlenmeden sonraki ilk çalışma gunumde beynim durmuş :)) olsun sen genede pci al Masa ustun gider notebook gelir wireless arızalanır gene usb kullanırsın :))
Edit: allam allamm Pci demişim şimdide Usb al yaa Usbbbbbiiiii :) Ben yatim artık
-
Benim bildiğim pcinin menzili daha fazla, inca usb kullanıyorum modem bi alt katta odanın kapısını kapatınca bağlantı kopuyor :)
-
airties wus 200 tek gecerim piyasada gördüğünüz yerde almanızıda şiddetle tavsiye ederim :))