Masa Üstündeki Yayını Kaydedebilmek İçin Pro
-
Arkadaşlar az önce bir konu açmıştım. şimdi kendim tv yayınını kaydetmek istiyorum...
Camtasia Studio ile tam ekran kaydedip tv yayınını tam ekran yapınca donarak kaydediyor +ses alamıyorum. bildiğiniz hızlı bir kayıt proğramı varmı ? veya direk internetteki yayınıuk yadedebilecek bir proğram bilen varmı?
-
alper bilir bu işleri damlar birazdan
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
alper bilir bu işleri damlar birazdan
-----------------------------oky kardeş bekliyorum bakalım :)
-
bunu 2005 ten beri kullanirim uload ve benzeri programlardan kat kat ustundur bunu garanti ederim.istedigin her neyse cevap verbilicek bir programdir Camtasiaf Studio.o programi iyice kesfet ve istediklerini elde et.
-
hypercam masaüstü video kaydetmede en iyi programlardan biridir ayrıca seste kaydeder.
hypercam 2.14.02 Full
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------hypercam masaüstü video kaydetmede en iyi programlardan biridir ayrıca seste kaydeder.
hypercam 2.14.02 Full
-----------------------------bozuk hocam bu program.rardan çıkarıken bi ton hata veriyor
-
Meraclitus bunu yazdı:
-----------------------------
Avira bunu yazdı:
-----------------------------hypercam masaüstü video kaydetmede en iyi programlardan biridir ayrıca seste kaydeder.
hypercam 2.14.02 Full
-----------------------------bozuk hocam bu program.rardan çıkarıken bi ton hata veriyor
-----------------------------bence rardan çıkarmadan kullan ozman :D