Masaj Aleti
-
Selam hacılar nasılsınız iyi misiniz?
Masaj aleti alcakmış babam ama pişman olmak istemiyor.
http://www.beurershop.com/products.php?product=Beurer-MG-80 ben şunu buldum iyi birşeye benziyor.
150 200 tl aralığında birşey düşünüyoruz. Kullanan önercek olan var mı? Üstte verdiğim aleti kullanan var mı, varsa artıları eksilerini yazarmısınız?
Şimdiden teşekkürler.
-
Çok para ya! Büyük masaj koltuğu olmadığı sürece bu tiplerin hepsi titreşimle çalışıyor. Ben şu linktekine benzer bişey aldım 25 tl civarına. Ucu hem dönüyor hem titriyor. İlk aldığımda birkaç kez kullandım şimdi duruyor kenarda. 250 tl verilmez bence, al 25 tlye kullan. Bu arada masaj yapma işi sana patlıyacak gibi duruyor :)
-
hacı sen şu berber koltuklarının üzerine koyulan masajaletlerini araştır sakaltraşı olurken filan açıyolar gayet güzel bunlar cok kısasürede bozuluyor
-
-
Bende 25 Tl ye felan almıştım 3-4 sene evvel hala dolapta duruyor. En son 1 sene önce çalıştırmışımdır bir boka benzemiyor sadece titretiyor, üstüne seside kafa sikiyor. Becerikli bir elin üzerine masaj tanımam.
-
Hocam babanın sırtına çık çiğne okadar para verip masaj aleti almaya ne gerek var :D
-
hocam biz aldık 200 liraya aparatlı maparatlı baya güzel birşey cidden işe yarıyor tavsiye ederim.
edit: Medilix safir diye araştır google da biz memnunuz.
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------hocam biz aldık 200 liraya aparatlı maparatlı baya güzel birşey cidden işe yarıyor tavsiye ederim.
edit: Medilix safir diye araştır google da biz memnunuz.
-----------------------------hoca link bulup atsana. Benim gösterdiğim de kızıl ötesi ışın felan dio sizde o varmıydı?
-
titreşimli değilde taşlı olanından almak lazım bende arıyom ucuz bişe denk getirsen alcam bulan duyan olursa link verirse sevinirik