Masal Masal İçinde - [Ahmet Ümit]
-
Merhaba arkadaşlar.
Okulda dil ve anlatım sınavı için bir kitap okutturuyorlar.Sınavda çıkacakmış.
Bir hayli araştırdım fakat bu kitabın .pdf veya herhangi bir türde bulamadım.
Son çare buraya yazayım dedim.Belki müridlerden birinin elinde vardır.Bildiği vardır diye.
Bulan duyan bilen varsa lütfen yardım etsin.
-
Up.'!!!!
-
uğur pazartesi birinden bulup okursun büyük puntolu çocuk kitabı 1 derste biter :)
-
hocam kitabın özetini oku. buna + olarakda; olay örgüsünü, kahramanlarını falan bilsen yeterli sınav için. he bide kahramanların özellikleri ve kahramanlar tipmi, karaktermi
-
__hsyN__ bunu yazdı
uğur pazartesi birinden bulup okursun büyük puntolu çocuk kitabı 1 derste biter :)
hsyn bi derste nasıl bitsin yaw.
Mesaj MiaD06 tarafindan 17 Kasim 2012 (Cumartesi) 23:37 tarihinde yazildi. hocam kitabın özetini oku. buna + olarakda; olay örgüsünü, kahramanlarını falan bilsen yeterli sınav için. he bide kahramanların özellikleri ve kahramanlar tipmi, karaktermi
önerin için saol hocam.
-
LethaLImpacT bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
hsyn bi derste nasıl bitsin yaw.
Mesaj MiaD06 tarafindan 17 Kasim 2012 (Cumartesi) 23:37 tarihinde yazildi. hocam kitabın özetini oku. buna + olarakda; olay örgüsünü, kahramanlarını falan bilsen yeterli sınav için. he bide kahramanların özellikleri ve kahramanlar tipmi, karaktermi
önerin için saol hocam.
her hikayeyi ayrı ayrı soracaklar burdaki asıl amaç nedir verilmek istenene doğru şekilde verilebilmiş mi tarzında
-
eyv asım :D