Masal Okur Musunuz?
-
bence bir insanın küçüklüğünde okuduğu masallar,fantastik hikayeler kişiye yaşamında büyük yol ayrımları sunabilir.
masal okumak ve roman okumak arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum.masallar bazen romanlardan etkili olabilir yaşamınız üzerinde. bu yüzden bakalım kimler masal okuyor, okumuş veya en beğendiği,özendiği,yaşamını uyarladığı masallar hangileri yazın bakalım.değişik bir başlık olacağını düşünüyorum...
-
evett okurum halada okurum masal kitaplarıı muthiş walla bu konuda iddialıyım okumadıgım masal kitabı yok diyebilirm=))
ama en begendigim peter pann cok gusel böle hep ucmak isterdim tıpkı o cocuklar gibi sora alice harikalar diyarındaı cok sewerim sora babam bize masallar uydururdu cocukken aklından cok muthiş yahu heyecanlandım=) hatta tamda dun 1001gece masallarına basladım 3.kez=))yane okumadıysanız masal fırsatınız olmadısa yarın baslayın cok eglenceli insan ayrı bi diyara gidiyor sanki=)
-
Uçun uçmasınada pencereden atlamayın :D Bir Pokemon vakası daha yaşanmasın :D Nerde o Pokemonu izlediğim günler ah ulan ah :'(
-
ama pokemon masal diilki:p
-
PeTaL bunu yazdı:
----------------------------- ama pokemon masal diilki:p -----------------------------
Olsun oda bir masalın hareketli hali falan işte neyse saat 1:30 oldu saçmalıyor insan :) -
Dünyanın en kısa masalı;
"Bir zamanlar bir adam bir kıza evlenme teklif etmiş.
Kız "hayır" demiş.
Adam da sonsuza dek mutlu yaşamış.":D -
masal okumak şart şurdan biliyorum çocuğunuz olunca masal anlat derse kitlenmemek için bi kaç masal bilmek gerekir :)
-
Bence de masalların çok etkisi olur insan hayatına ve zekasına...Meela cin ali'yi ele alalım eğer bize cin ali okutmasalardı "Allahım bu eşşek kadar adamlar bize neden bu kadar saçma bişey okutuyor acaba ?" diye soramıcaktık soramayınca gozu kapalı inanacaktık bunun faydalı bişey olduuna..İşte o zaman farkına vardık ki;Bu yaştada da olsak "birilerinden" daha zekice düşünebiliriz...İşte o zaman farkına vardık ki;Kendi fikirlerimiz olabilir...İşte o zman farkına vardık ki;Kendi fikirlerimizi sadece kendimizle kimsenin duyamıyacağı şeklilde paylaşmamalıyız..İşte o zaman farkına vardık ki;Sustukça sıra bize gelecek yada sustukça insanlar boyle aptallıklar yapmaya devam edecek..Ve işte tam da o zaman farkına vardık ki düşüncelerimzi belirtmek,sormak soruşturmak,fikir edinmek için her yerden,her cinsten,her inanıştan insanlara ulasabilmemiz için bir platforma ihtiyacımız var..İşte o zaman tahriyi bulduk.. :)
-
abü okumuyorum ama hergün yeterince televizyonlarda masal dinliyorum...
-
evet şu masal kanallları çok hoş ama okuması da başka zevk