Masanın Üstünde Ütü ( Cila Sorunu ) ( Çok Acil Yardım:( )
-
Arkadaşlar ütü yaparken birkaç saniyeliğine farketmeden ütüyü masanın üstüne koymuşum farkettiğimde masanın üstündeki cilanın bir kısmının mata yakın beyazlaşmış oluğunu gördüm.
parmağımla orayı sertçe ovalayarak sadece 1cmkaresini eski rengine döndürebildim. fakat parmaklarım su topladı daha fala yapamıyorum. ve zaten işede yaramamaya başladı . rengisini eski haline nasıl çevrebilirim. Çok acil yardım arkadaşlar babamalr dönmeden halletmeliyim bunu:( Daha yeni aldılar ve çok pahalı bir takımdı:S
-
bende ilkkouldayken yeni alinan yemek masasinin ustunde falchata ile is egitimi dersinin odevini yaptigimda ve falchata masa ustunde ucak cizikcikler olusturdugunda hic iyi seyler olmamisti ... :))
-
aLsanCaK bunu yazdı:
-----------------------------
bende ilkkouldayken yeni alinan yemek masasinin ustunde falchata ile is egitimi dersinin odevini yaptigimda ve falchata masa ustunde ucak cizikcikler olusturdugunda hic iyi seyler olmamisti ... :))
-----------------------------
aynen :Dkırmızı kalem in rengi soluk yazıyor diye suya daldırıp öle yazıyordum defterin,masanın,ellediğim heryerin aq mustum :]
----
örtü mörtü al üstüne ört annenler gelince hediye aldım hesabıı :)
-
kolanya dök ver ateşe :D
-
nalburdan zımpara ver vernik al sonra bileğine kuvvet orayı aşındır iice gitsin sonra ver verniği
daha beter olursa karışmam ona göre
-
Masanın üstünde ütü :)
türkü ismi gibi olmuş :D
-
Önce geçmiş olsun.Bazı hırdavat ve boya malzemeleri satan dükkanlarda sprey şeklinde mobilya cilası (vernik,... adı her ne ise) görmüştüm.Rengini uydurmak için mobilyadan görünmez yerinden bir parça kopar götür renk uysun.Yüzeyi hafifçe zımparala sonra o spreyden sık.Yapacam diye fazla sıkıp abartma....
(Ev taşırken gardrobun bir tarafını fena çizmiştim,ben öyle yaptım,oldu)