folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Masaüstü Bilgisayarı Çalışan Laptop'a Bağlayıp...

Masaüstü Bilgisayarı Çalışan Laptop'a Bağlayıp...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Masaüstü bilgisayarı çalışan laptop'a bağlayıp laptoptan çift bilgisayar kullanmak istiyorum..

mesela alt tab yapar gibi iki cihaz arası geçiş yapabilir miyim ? bu bağlantıyı halihazırda laptop üzerinde bulunan hdmi gibi girişlerden sağlayabilir miyim ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Hocam laptoptan massaustune remote desktop baglantisi kur. Istedigin zmn ac baglan

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

abi network üzerinden onu biliyorum fakat akıcı görüntü istiyorum.. mesela istediğinde masaüstünde pes atabilsin he

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Windows RDP öyle 3B hızlandırma desteği vermez. Onun yerine network kvm ya da sadece kvm kullanmanız lazım.

Olaylara karışmayın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

hocam ultra vnc yi bir dene istersen

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

hocam tek lavye ve monitörü 2 hatta 4 bilgisayarda kullanabilirsin kwm swichleri bir araştır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    juniourfalcon bunu yazdı

hocam tek lavye ve monitörü 2 hatta 4 bilgisayarda kullanabilirsin kwm swichleri bir araştır

bu swicthleri biliyorum zamanında kullanmıştım.. ben laptop'u projeksiyona nasıl pratik olarak bağlıyorsak masaüstünü aynı şekil laptop'a bağlayarak masaüstünün görüntüsünü laptopta almanın derdindeyim.. demekki öyle nir dünya yok :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

https://www.blackmagicdesign.com/products/intensity Böyle bir şey lazım o zaman. Arama yapmanız gereken terim realtime hdmi capture card with directshow support.

Olaylara karışmayın!
Toplam Hit: 906 Toplam Mesaj: 8
laptop masaüstü