Masaüstü Donuyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bilgisayar açılırken masaüstü donup kalıyor ve görev yöneticisini açıp explorer.exe yi kapatıp yeniden başlatmadan kendine gelmiyor sonra herşey normal devam ediyor bi yardım etseniz...(xp pro.sp3)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    hacım http://www.spywareterminator.com/download/download.aspx bu proğramı indir tarattır msconfig yap başlangıçta açılan antivirüs ve bu spyware hariç hepsini devre dışı bırak dene bakalım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ikisini denedim...olumsuz :( google'a sordum bimiyorum dedi :S

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Avira indirip sistemini bi taratırmısın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    halloldu..virüs degilde sistem dosyalırı hasar görmüş..teşekkürler

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    formatladıysan, donanımları söküp taktıysan kasanın içini temizlediysen sorun aynı ise o zaman hardiskinde sorun vardır hocam.. aynı şekilde başıma geldi hardiski Maxtor Maxblast 4 programıyla fabrika ayarlarına dönüştürdüm düzeldi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    1 ay önce anti virüsü sildigimde image almıştım onu yükledim şimdilik sorun yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    bende çok denk geldim ama tam bi çözüm bulamadım.Anca geri yükleme varsa o yoksa format.Açılışta açılan bir program yüzünden oluyor muhtemelen.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 1440 Toplam Mesaj: 9