Masaüstü Duvar Kağıtı
-
S.a müridler bi konu hakkinda soru sormak istiyorum suan benim masaüstümde bi resim var ve ben bu resmi hiç bi şekilde degiştirilmesini istemiyorum bu mümkün mü ?
-
Bi google araması sonucu çıkan sonuçlar, 2 dk. Umarım işine yarar. "http://www.freshdevices.com/files/frui.exe bu programı indirip kurun. Sol taraftaki menüden Windows Interface -- Desktop -- Wall Paper -- Wallpaper options tıklayın sağ tarafta görünen Allow changing wallpaper tıklayın işareti kaldırın. Programda başka bir yeri değiştirmeyin ciddi sorunlar çıkabilir. Bu yöntemi denedim sadece masaüstüne sağ tıklayıp ordan duvar kağıdı değiştirilmesini engelliyor. Başka bir yöntem daha var ama henüz denemedim. Bu yöntemde bilgisayarda en az iki kullanıcı olacak biri bilgisayar yönetici haklarına sahip olacak ama diğeri olmayacak. Yönetici haklarıyla oturum açıp şunları yapın, başlat çalıştıra gpedit.msc yazıp entera basın. Kullanıcı yapılandırması -- Yönetim şablonları -- Masaüstü -- Active desktop -- ayarı etkin yapın ve boş alana sabit kalmasını istediğiniz bir resmin yolunu kopyalayın örneğin: C:\wallpaper.jpg Eğer yanılmıyorsam bu şekilde diğer kullanıcı duvar kağıdını değiştiremiyor. Denemekte fayda var." Alıntıdır. Edit: Bu yazılar opera yüzünden mi böyle birbirinin götünden ayrılmıyorlar.?:S
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 2