Masaüstü Görüntü Kayması
-
Sayın TBT Müritleri nedendir bilinmez yaklaşık 1 ay önce bir sorun başladı bilgisayarımda sorun şu masaüstünün monitörden ayarlanan kısmı varya işte o ayarlar kendiliğinden kayıyor ama ayarlardaki sayı değerleri aynı ilk zamanlar monitörü tokatlamalarım faydasını gösteriyordu ya da monitörü kapatıp açıyordum ama son zamanlarda hiç bir şekilde bir şey olmuyor format attım yinede sorun düzelmedi. Buradan bir şey anlamadıysanız şöyle söyliyeyim bilgisayarı açıyorum masaüstünün görüntüsü kendiliğinden aşağıdaki gibi şekle giriyor kenarları. Bunun çözümü nedir bir şeyler söyleyin düzelsin :S monitörün üzerindeki tuşlardan ayarlayın demeyinçünkü o ayarlara hiç bir şey olmuyor ayarlar düzgün kalıyor ama görüntü yamuk.
-
yeni monitör al :D
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yorum yapmak için yorum yapmayın bildiğiniz bişey varsa yazın burası post kas mod ol sitesi değil hocam insanlar bişey sordu diye siteden soğutmayın.
-
Edit.
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------yapma bunu hacı ekran kartında falan bişide olmasın sakın ? birde 1 ay önce falan fandan ses geliyor diye kasayı açmıştım -hala geliyor- fanın üstünde bir dalga vardı vidalarla kasanın kenarı takmışlar ama fana kadar gelmiyordu bende aldım vidaları çıkarttım fanın üstüne dayadım öyle bıraktım sesbazen geliyor ama çok sık değil eskisi gibi gelmiyor şimdilik sorun bu monitör sorunu ama monitör alıcak durumda yok hacı :D
-
sorun donanımsal belli.. formatla felan alakası yok ,monitor tamiri monitor fiyatının neredeyse yarısına denk geliyor yani o servis pahalı deneyimlerim var..
elinde varsa bi kaç kuruşun 19'' 200 TL sağlam bi TFT yada LCD alabilirsin.
fiyat araştırması : akakce.com
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------yorum yapmak için yorum yapmayın bildiğiniz bişey varsa yazın burası post kas mod ol sitesi değil hocam insanlar bişey sordu diye siteden soğutmayın.
-----------------------------hocam söylediğim gayet mantıklıydı
bence sen her posta atlama avira
-
yani tek çözüm yeni monitör lanet olsun :D bütün yazımız monitöre gidecek iyimi :D çok sağolun ilgilendiğiniz için müritler
-
formatmı attın :)
hocam monitor iptale baglamış eğer alabiliyorsan hazır kdv indirimi varken monitör almanın tam zamanı.
-
Sana tavsiyem para harcamadan önce mönitörü başka bilgisayarda dene.Eğer sorun varsa biraz parana kıy lcd al.Ama mönitörde sorun yoksa ekran kartındadır.Çözüm ise yeni ekran kartı.