Masaüstü Hareketli Wallpaper

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar masaüstü için hareketli wallpaperlar arıyordum. vistadreams.org die bi site buldum da burdakiiler ücretli bunların free olanı yada bunları bulabileceğim ücretsiz siteler var mı? Yada bu tip wallpaperları yapabileceğim programlar varmı? Videoları faln bu şekle getirebileceğim bir program....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DePrEm
    DePrEm's avatar
    Erkek

dostum hareketli wallpaperları tavsiye etmiyorum pcnin belleğini ve işlemciyi köreltir pc kitlenir vs. bir sürü yan etkileri vardır benden söylemesi. her hangi bir gif resmi background yaparak pc nin ne derece olumsuz etkileneceğine sahit olabilirsin. bu templateyi swf decompiller ile pc ye kaydet swf quicker ile aç  bu ie simgeleri başlat çubuğu ve sağdaki imaj dosyalarını flashın içinden sil daha sonra file gir export diyip swf olarak kaydet daha sonra herhangi bir converter ile flashı gif e çevir ve beleş beleş kullan.

Yuksekten Uçanlardan Uzak... // insanlara güvenmemem konusunda insanlara güveniyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    işletim sistemin vistaysa dreamscene dıye bir özellik var =) vista ultimate te ama ultımate e yukselt crack yap guncellemelerı yukle kendısınde hazır gelıyor zaten kendı ıcerıgı + videoları masa ustu arka planı olarak kullanabilirsin =) ayrıca ram den falan da fazla yemiyor =) 1 gb ram ile vistayı stabil kullanabilirsin bu özellik acıkken :F bende öyle

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek
    win7 kur derim :)
    hareketli olmasa da slayt gösterisi çok cool  yaw :)

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 2061 Toplam Mesaj: 4