Masaüstü Hareketli Wallpaper
-
Arkadaşlar masaüstü için hareketli wallpaperlar arıyordum. vistadreams.org die bi site buldum da burdakiiler ücretli bunların free olanı yada bunları bulabileceğim ücretsiz siteler var mı? Yada bu tip wallpaperları yapabileceğim programlar varmı? Videoları faln bu şekle getirebileceğim bir program....
-
dostum hareketli wallpaperları tavsiye etmiyorum pcnin belleğini ve işlemciyi köreltir pc kitlenir vs. bir sürü yan etkileri vardır benden söylemesi. her hangi bir gif resmi background yaparak pc nin ne derece olumsuz etkileneceğine sahit olabilirsin. bu templateyi swf decompiller ile pc ye kaydet swf quicker ile aç bu ie simgeleri başlat çubuğu ve sağdaki imaj dosyalarını flashın içinden sil daha sonra file gir export diyip swf olarak kaydet daha sonra herhangi bir converter ile flashı gif e çevir ve beleş beleş kullan.
-
işletim sistemin vistaysa dreamscene dıye bir özellik var =) vista ultimate te ama ultımate e yukselt crack yap guncellemelerı yukle kendısınde hazır gelıyor zaten kendı ıcerıgı + videoları masa ustu arka planı olarak kullanabilirsin =) ayrıca ram den falan da fazla yemiyor =) 1 gb ram ile vistayı stabil kullanabilirsin bu özellik acıkken :F bende öyle
-
win7 kur derim :)
hareketli olmasa da slayt gösterisi çok cool yaw :)
Toplam Hit: 2061 Toplam Mesaj: 4