Masaüstü Mü Laptop Mu ?
-
Hocalar Universite 1. sınıfta diyorumki yeni PC alayım. Şimdi genellikle oyun oynuyorum hayatımda o yüzden Masaüstü ama devamlı yanımda taşıyacağım için Laptop.
Arkadaşlarım Masaüstü al siktiret laptobu diyo. Siz ne düşünüyosunuz ?
Laptop Olarak Bunu düşünüyorum
http://www.sanalmarketim.com/msi-gp70-2qf624xtr%C2%A0leopard-pro-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx950m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_60195/
Devamlı oyun oynicam, okulda kullancağım programları açmalı,Photoshop C4D, Adope AE filan kasmasın :D
Masaüstü %35 Laptop%70 olarak düşünüyorum :D
-
laptop .
taşına bilirlik. senin için daha önemli.
-
samaccc bunu yazdı
laptop .
Hocam bende öyle düşünüyorum fakat Masaüstünden alacağım performansı alabilirmiyim laptoptan ?

-
bu laptop da zaten yazdığın şeyleri yaparsın. tanışabilirlik ön planda ise laptop
-
hacı öğrenci adamın ne bok işi olur pc ile , oraya buraya gideceksin
al bi lenovo z500 z510 vs. bak keyfine.
-
GodKlaus bunu yazdısamaccc bunu yazdı
laptop .
Hocam bende öyle düşünüyorum fakat Masaüstünden alacağım performansı alabilirmiyim laptoptan ?

365 günün
200 - 250 günü okulda varsın yoksun .
-
1200tlye aldığım leptoptan 400tlye topladığım masaüstündeki performansın yarısını alabiliyorum. oyun için leptop alacaksan 3000in üstünde alman lazım.
bimekste fiyatlar pahalı fakat kredi kartsız senetsiz taksit yapılıyor. bi araştır derim. aklında bulunsun.
Meliksah tarafından 04/May/15 18:27 tarihinde düzenlenmiştir -
GodKlaus bunu yazdı
Masaüstü %35 Laptop%70 olarak düşünüyorum :D
:D:D:D:D matematik akıyo mübarek
-
Meliksah bunu yazdı
1200tlye aldığım leptoptan 400tlye topladığım masaüstündeki performansın yarısını alabiliyorum. oyun için leptop alacaksan 3000in üstünde alman lazım.
bimekste fiyatlar pahalı fakat kredi kartsız senetsiz taksit yapılıyor. bi araştır derim. aklında bulunsun.
Hocam eyvallah :D Ben link koydum oraya. Aklımda bir toplama masaüstü var. 2800 tutuyor oda. Ama bende değerli hocalarımız gibi sanırım insiyatifimi Laptoptan yana kullanıcam :D
ozgunlu bunu yazdıGodKlaus tarafından 04/May/15 18:29 tarihinde düzenlenmiştirGodKlaus bunu yazdıMasaüstü %35 Laptop%70 olarak düşünüyorum :D
:D:D:D:D matematik akıyo mübarek
Şiiişşş Hocam çaktırma :D:DSA:FAS:F:SAfa