Masaüstü Pc Den Netbook A İnternet Aktarımı ?
-
Arkadaşlar bir mini book aldım ve evdeki masa üstü olan pc de kablolu modem bulunmakta ve interneti laptopa da aktarmak istiyorum yani Evdeki kablolu modemden mini booka internet aktarmak istiyorum ne yapabilirim
interneti paylaşcağım yani laptopda wireless mevcut nasıl yapabilirim ?
masaüstündeki kablolu modemden minibooka interneti aktarabilirmiyiz yardım bekliyorum?tesekurler.
-
modem'in wireless internet ozelligi varsa onu aktiflestir. eger yoksa kablo cekceksin baska bi opsiyonun yok.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
modem'in wireless internet ozelligi varsa onu aktiflestir. eger yoksa kablo cekceksin baska bi opsiyonun yok.
-----------------------------hocam kablolu modem bu olsa wireless den ayar yaparım Farklı bir metod yokmu bluetoth falan .
-
ethernet için HUB al. 2 pc için 3 ethernet kablosu lazım.
modeme ethernetin bi ucunu tak sonra HUB'a tak.
diğer kabloları pclere dağıt HUB'dan
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------abi odadan salona kablomu uzaticam ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
-----------------------------abi odadan salona kablomu uzaticam ?
-----------------------------bluetooth felan olsada onunda salonda çekme ihtimali zayıf olur sen en iyisi bir tane wireless modem al
-
uydunet kullanıyom Adsl modemler ucuz uydunet in pahalı ..
-
yapacagın kardesim usb wireless cihaz almak daha sonra beni msnden vea skypeden ekle anlatayım... yada burdan anlatıyım
usb cihazı aldıkdan sonra masaustu pcne kuruyosun daha sonra o pcden internet paylasımı kuruyosun usb uzerinden bu ucuz yollusu yok ben biraz paraya kıyarım diosan bitane access point alıosun ve onu kullanıosun bildiğim kadarıyla cok pahalı bişey değildi access pointler 50-100 arası uygun fiyatlı bulursun bi arastır. yada dediğim gibi bitane usb stick wireless ile bu işi yapıcaksın