folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Masaüstü Pc İnternetini Laptopa Kablosuz Paylaştırma - Acil

Masaüstü Pc İnternetini Laptopa Kablosuz Paylaştırma - Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bi ara yaptıydım ama formattan sonra gitti nasıl yapacağımı bulamadım birdaha

masaüstü pcinin modeme erişimi yok. daimi ethernetle gelen ortak inrt havuzundan bağlantısı var.

Kablosuz da yok ortamda. usb wireless stick aldık , ağ kurup masaüstününkini paylaşacam ama bi türlü olmadı..

Ltfen yardım hemde acil :(

not : telefonda falan anlatmak isteyen olurasa giderleri benden :D avea bedavam var :D

sadece avea :D

arada uplayın lütfen :|

not : silinmesi gerekiyorsa falan editleyip kurallara uygun yapılırsa sevinirim silinmemeli :'/

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    donanımhaber vs. sitelere üye olan biri konu açabilir mi oralara...?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    acım la bakım üyeligim silinmediyse :) aynısını yazarım

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    valla cevap gelene kadar bu konu aciliyetten cıkar mefta olur :) ama belli olmaz her form tbt degil

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla cevap gelene kadar bu konu aciliyetten cıkar mefta olur :) ama belli olmaz her form tbt degil
    -----------------------------
    tbt de proplemler cok hızlı ve duyarlı yaklaşım var yani başka formlarda beklentilerini minimuma düşürmek lazım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek

modemle erişimi yok nasıl oluyor anlamadım :/ modem ile erişimi yoksa internete nasıl giriyorsun.

2. wireless stick dediğin wireless usb adaptörler sadece reciver alıcı işini görüyor benim bildiğim dağıtma işi nasıl oluyor daha önce yapmıştım diyorsun şuan gerçekten merak ettim

bilmediğim daha neler war ya =)

AMD Rulezzz =)
Toplam Hit: 994 Toplam Mesaj: 6