Masaüstü PC Ve Kablosuz Modem (Yardım )
-
Saçma bi sorumu olacak bilmiyorum ama sormak zorundayım.
Şimdi masaüstü pc kullanıyorum. Yarın evede adsl bağlatıracağım. ttelekomun verdiği kablosuz modemi alsam bana bi faydası olurmu
Ne gibi fayda dersenız ev oliviumun karşısında arkadas laptopla şifresiz direk bağlanıyo. Aynı şeyi ben masaustuyle yapabilirmiyim.
Yok eğer olmayacaksa kablolu modem alayım ben
-
kablosuz modemi alırken 30-35 dolar ekstradan kablosuz ağ kartı alman gerektiğini sölüyo adamlar eğer alırsan bağlanırsın nie bağlanmıycan
-
bende evde kablosuz kullanıyorum 4 makine baglı 3 u evde 1i dısarda...
wireless adaptor var 2 makinede dısardada access point var
valla kablosuz al derim sağın solun kabloyla dolmuyo en azından bu arada wireless adaptor 55 ytl 125 mbps...:D
-
AIRTIES markayı tavsiye edebilrim.Bulabiliyorsan ikinci elini de alabilirsin.. http://www.gittigidiyor.com a bakabilirsin.Ya da ikinci el bir pc ciye git
-
kablolu modem al belliki iyi bir kullanici degilsin
hic yoktan 50 ytl daha masrafa girmene gerek yok
ve aldigin wireless apaptor pci yada usb ne alirsan onun ayarinida yapamazsin belli ki..
ve modeme sifre koyamaz gibi gorunuyorsun adsl'de kotaliysa hayirli isler..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------kablolu modem al belliki iyi bir kullanici degilsin
hic yoktan 50 ytl daha masrafa girmene gerek yok
ve aldigin wireless apaptor pci yada usb ne alirsan onun ayarinida yapamazsin belli ki..
ve modeme sifre koyamaz gibi gorunuyorsun adsl'de kotaliysa hayirli isler..
-----------------------------Biz vur dedık sen öldürmüşsün aldığım gün koydum şifreyi