folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Masaüstü Pc Wireless Modem İle Diger Wireless Aglar Aranabilirmi?

Masaüstü Pc Wireless Modem İle Diger Wireless Aglar Aranabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ironhazee
    ironhazee's avatar
    Erkek

Mrb herkese

merak ettim bi konu var.Wireless sisteme sahip olan laptoplarda arama ile aglar bulunabiliyor.Peki su an bende Dlink Wİreless modem var masa üstü pc icin eternet girişli bu modemin wireless özellini kullanarak diger wireless modemleri bulup aynı şekilde o ağlara bağlanabilirmiyim?Bikaç program yükledim wireless aygıt bulunamıyor die basarısız oldu.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse cok sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

evet ilk dediğin mümkün ama ikinci dediğin programın bir kablosuz kart ihtiyacını karşılaması mümkün değil.

birincisi için.modemini bilgisayrına ağ kablosu ile bağladıktan sonrakablosuz menusunden tekrarlayıcı moduna alman gerekiyor.ve daha sonra etraftaki kablosuz cihazları ara seçeneğinden dediğin işlemi yapbilrsin.

program bir kablosuz kart tanıma işlemini ancak bilgisyarına usb arayüzle bağlayacagın usb wireless adaptor vasıtası yada PCI kablosuz ethernet kartı alarak çözebilrsin.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eselcuker
    eselcuker's avatar
    Erkek
    istediğin şey modemin wirelesini, wireles alıcı olarak kullanmak anladığım kadarı ile ama sanırım olmaz yani tam bilemiyorum tabi belki wardır ama duymadım öyle birşey.ama sanırım modemdeki sadece dağıtma işlemi yapan bir tip belki yanlış biliyorumdur tabi araştırmak lazım

AMD Rulezzz =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:
    -----------------------------
     ama sanırım olmaz yani tam bilemiyorum tabi belki wardır ama duymadım öyle birşey.ama sanırım modemdeki sadece dağıtma işlemi yapan bir tip belki yanlış biliyorumdur tabi araştırmak lazım
    -----------------------------

dostum yeni üyede değilsin, ama herzman yorum yapmak zorunda değilsin. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    hacı sadece modem kurtarmaz wirelees adaptöre ihtiyacın var diğer ağları görmek ve bağlanmak için ben ölr yapıyom alt komşuda modem var bende adaptör var güle güle kullanıyom

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
Toplam Hit: 1636 Toplam Mesaj: 5