Masaüstü Pc Wireless Sorunu
-
arkadaşlar masaüstü pc ye kablolardan kurtulmak için wireless yaptım model airtes rt205 kablosuz bendeki sorun bazı sitelere
girerken net gidiyor mp3 dinliyosam veya film izliyosam seste bozulmalar oluyo titreme şeklinde net gittiği zaman başına gelen varmı
şimdiden teşekkürler...
-
bizim yurtta da wireless giren herkes bu durumdan şikayetçi, lost teknoloji falan ama ne varsa eskilerde var; kablo rulaz =))
-
Aynı sorun bende de var. Hatta konu açmayı planlıyordum.
Sağ alt taraf böleyken;

Bi anda böle oluyo;

Bu sorunu çözmek için format attım, uzatma kablosu denedim, söktüm ekledim, farklı usb girişlerinde denedim, farklı driverlar farklı programlar denedim yine bu sorunu çözemedim.
Bağlantı bi anda kopuyo 2-3 saniye sonra bi daha bağlanıyo.. Rapidden dosya çekerken kötü oluyo. Bazen *rarlar CRC hatası verebiliyo çok sinir oluyorum.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------Aynı sorun bende de var. Hatta konu açmayı planlıyordum.
Sağ alt taraf böleyken;

Bi anda böle oluyo;

Bu sorunu çözmek için format attım, uzatma kablosu denedim, söktüm ekledim, farklı usb girişlerinde denedim, farklı driverlar farklı programlar denedim yine bu sorunu çözemedim.
Bağlantı bi anda kopuyo 2-3 saniye sonra bi daha bağlanıyo.. Rapidden dosya çekerken kötü oluyo. Bazen *rarlar CRC hatası verebiliyo çok sinir oluyorum.
-----------------------------bunun bi çözümü olmalı acaba alıcı adaptörleri değiştirsek sorun çözülürmü...
-
3 tane kablosuz baglantısı olan pc kullanıorm hepsi ayrı modemler.. boyle bi sorunla hiç karsılasmadm...işlemlerden işlemciyi kastıran bişey warmı die bi bak istersen...
-
tamamiyle sinyal şiddetinden etkilenen faktörlerden kaynaklanıyor
Wi-Fi modem ile bilgisayar arasında herhangi bir duvar engel vs. varmı ?
bağlantı ayarları doğru şekilde ayarlanmış mı ?
Dns ve IP adresi otomatik olarak ayarlanmışmı ?
masaüstü bilgisayardaki Bluetooth aygıtı veya Wireless sinyalini alan cihaz doğru şekilde tanıtılmış mı ?bunlar olmazsa modem tekrar doğru bir şekilde kurulmalı kullanım klavuzundaki talimatlara göreIP çakışması da olabilir modemden sinyal alan başka pc varsa diğerlerine de hepsine otomatik IPataması yaptırılıp modem restart edilmeli ve tekrar denenmelidir. tamamen bağlantı hatasından kaynaklanıyormodemin arızalı olması çok düşük ihtimal öyle olsaydı hiç çalışmazdı -
Şu anda uzatma kablosu kullanmadan aleti direk usb girişinde kullanıyorum herhangi bir kopma yaşamadım. Ancak uzatma kablosunda elde ettiğim sinyali bu sefer elde edemiyorum o başka.