folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Masaüstü Pc Wireless Sorunu

Masaüstü Pc Wireless Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

arkadaşlar masaüstü pc ye kablolardan kurtulmak için wireless yaptım model airtes rt205 kablosuz  bendeki sorun bazı sitelere

girerken net gidiyor mp3 dinliyosam veya film izliyosam seste bozulmalar oluyo titreme şeklinde net gittiği zaman başına gelen varmı

şimdiden teşekkürler... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    bizim yurtta da wireless giren herkes bu durumdan şikayetçi, lost teknoloji falan ama ne varsa eskilerde var; kablo rulaz =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de var. Hatta konu açmayı planlıyordum.

Sağ alt taraf böleyken;

Bi anda böle oluyo;

Bu sorunu çözmek için format attım, uzatma kablosu denedim, söktüm ekledim, farklı usb girişlerinde denedim, farklı driverlar farklı programlar denedim yine bu sorunu çözemedim.

Bağlantı bi anda kopuyo 2-3 saniye sonra bi daha bağlanıyo.. Rapidden dosya çekerken kötü oluyo. Bazen *rarlar CRC hatası verebiliyo çok sinir oluyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

Bilinmeyen bunu yazdı:
    -----------------------------

Aynı sorun bende de var. Hatta konu açmayı planlıyordum.

Sağ alt taraf böleyken;

Bi anda böle oluyo;

Bu sorunu çözmek için format attım, uzatma kablosu denedim, söktüm ekledim, farklı usb girişlerinde denedim, farklı driverlar farklı programlar denedim yine bu sorunu çözemedim.

Bağlantı bi anda kopuyo 2-3 saniye sonra bi daha bağlanıyo.. Rapidden dosya çekerken kötü oluyo. Bazen *rarlar CRC hatası verebiliyo çok sinir oluyorum.

-----------------------------

bunun bi çözümü olmalı acaba alıcı adaptörleri değiştirsek sorun çözülürmü...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    3 tane kablosuz baglantısı olan pc kullanıorm hepsi ayrı modemler.. boyle bi sorunla hiç karsılasmadm...işlemlerden işlemciyi kastıran bişey warmı die bi bak istersen...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamamiyle sinyal şiddetinden etkilenen faktörlerden kaynaklanıyor

Wi-Fi modem ile bilgisayar arasında herhangi bir duvar engel vs. varmı ?

bağlantı ayarları doğru şekilde ayarlanmış mı ?

Dns ve IP adresi otomatik olarak ayarlanmışmı ?

masaüstü bilgisayardaki Bluetooth aygıtı veya Wireless sinyalini alan cihaz doğru şekilde tanıtılmış mı ?

bunlar olmazsa modem tekrar doğru bir şekilde kurulmalı kullanım klavuzundaki talimatlara göre

IP çakışması da olabilir modemden sinyal alan başka pc varsa diğerlerine de hepsine otomatik IP

ataması yaptırılıp modem restart edilmeli ve tekrar denenmelidir. tamamen bağlantı hatasından kaynaklanıyor

modemin arızalı olması çok düşük ihtimal öyle olsaydı hiç çalışmazdı 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek
    Şu anda uzatma kablosu kullanmadan aleti direk usb girişinde kullanıyorum herhangi bir kopma yaşamadım. Ancak uzatma kablosunda elde ettiğim sinyali bu sefer elde edemiyorum o başka.
Toplam Hit: 1146 Toplam Mesaj: 7