folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Masaüstü Standby Lambası Yanıp Sönüyor Açılmıyor, Sorunu...

Masaüstü Standby Lambası Yanıp Sönüyor Açılmıyor, Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Fujitsu Siemens Scaleo L kasa tipi masa üstü bilgisayar daha önce XP yükledim, bazı driver'ları bulamadım. Eski sistemi Vista'yı tekrar kurayım dedim. Bios pilini çıkardım, tekrar taktım. Bilgisayar 1 kez açıldı, olmadı kapattım, şimdi tekrar açamıyorum. Dediğim mavi led sürekli yanıp sönüyor, bilgisayar açılmıyor. Bu konuda yardım edebilir misiniz? 

Not: İlave HDD eklemiştim, taktığım kabloları tekrar eski haline getirdim ama yine de değişmedi durum çalışmıyor...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

pili çıkartmak bazen işe yaramaz. cmos resetlemek için jumper vardır. onu bul resetle.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

interfector bunu yazdı:
    -----------------------------

pili çıkartmak bazen işe yaramaz. cmos resetlemek için jumper vardır. onu bul resetle.

-----------------------------

Soğol Hocam, oldu dediğin şekilde...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
Toplam Hit: 1302 Toplam Mesaj: 3