Masaüstü Yada Notebook Tavsiyeleriniz ?
-
Hocalar merhaba. Farkındayım forumda bunun gibi 15+ konu var ama benim isteklerimi yansıtmıyorlar xD
Öncelikle Şu laptobu almak istiyorum : http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-2-1.html#.VlmXcHbhC00 ama stokta yok.
Muhtemelen yılbaşına kadar stoğa gelir ama 1 ay var malumunuz. Dün arkadaşla buluştum. Kafama masaüstü topla kanka dedi.
Şimdi hem oyun oynuyorum hem photoshop hem video editliyorum. Fiyat aralığım 0 - 3600 arası.
Masaüstü toplasam klavyem yok ses sistemim yok kasa yok hiç bi bok yok xD Ama laptopta öyle değil. Farem var zaten laptobu alıcam bide yaın zamanda bi kulaklık aldımmı tam olur.
Ama Masaüstü performans bakımından daha üstün duruyo.
Ya çok mualakta kaldım bi tavsiye verirmisiniz ? :D
-
Al monster keyfine bak bence
-
Masaüstü daha performanslı olur her halükarda
hem photoshop hem video editliyorum.
yani laptoplada yapabilirsin ama masaüstü ayrı :) bunu şey gibi düşün cw de takılıyorsun işlerini hallediyorsun takılıyorsun ama bi tbt değil :) -
Hocam daha 20 gün önce benzer soruları kendime sorarken bir modelde karar kıldım, şuanda oldukça memnunum bilgisayarımdan. Benim önerdiğim Model budur. AceR aSpire. İhtiyaçlarını karşılayacaktır.
-
-
GodKlaus bunu yazdı
Dostum sıkıntı yok nasip buymuş, ben alamadım ama sen alabilirsin hala ;)
-
ben geçen hafta bi kasa topladım bide laptop aldım
kasa
anakart asus z170p
işlemci intel i7 6700k
ram gskill ddr4 2x 8 16 gb
ekran kartı asus r7 370 4gb
cpu fanı kasa falan 3,600 tuttu
laptop ise asus K555L vatanda indirim vardı 2800 e aldım
ikiside güzel oldu masaüstü olan cihazda önceki sistemden kalan power supply 3x hdd ve dvd rom vardı hddleri raid yaparak ssd vari biz hız elde ettim.
biostan ise asus optimal yapıp %7 lik bir overclock ile ramlerde 2666 mhz hıza erişim cpu da 4.0 ghz elde ettim