Masaüstünde Çıkan Simgeler
-
arkadaşlar ne zaman ie yi açsam 2 tane s.ktimin simgesi oluşuyor masaüstünde silemiyorumda bi yardım edin bu spyların *** ***** !!!
-
Spybot search&destroy diye bir program var eğer yediğin şey bir bot syp gibi bir şeyse yakalar...
Anti-virüs kulanmayı dene... -
bisamanlar benimde başıma gelidiydi notepad düzgün bir şekilde çalışıyomu?
-
Kardeş herhangi bir program yüklemene gerek yok.
sırasıyla şunları yap.
Başlat >çalıştır > komut olarak şunu yaz. msconfig
msconfig açılınca oradan başnagıç a tıkla.
sana yabancı gelen programların yanındaki işaretleri
kaldır.ve makinayı yeniden başlat.
eger halen varsa bu demektir ki sen yanlış programı kaldırmışsın.Aramaya devam.....Aynı Yöntemle -
Ardaşım Bence Msconfig"le bi alakası yoktur. Çünkü IE yi açınca oluyormuş Bence bi KayıtDüzenleyicisine bi bak gelen simgeleri arattır. (Başlat>çalıştır>regedit)
-
onlada alakası yok çünki sistem dosyalarına sızdı büyük bi olasılıkla. Benimde başıma geldi. msconfig"tekileri sildim olmadı, regeditten sildim olmadı bu dallama sadece ie açıldiğında çıkıyordu bende makina xp"ydi o saman için uninstall ettim opera fln kullandım. ilk başlarda geçti ama sonra tekrar arada çıkmaya başladı antivirle taradım notepad"a virüs bulaşmış sildim bi sorunum kalmadı daha sonra
-
notepad da çalışmıyo :(
-
ehuehuehu :O) sitelerden online olarak virüs taraması yaptır ie yi uninsta11 et opera nestcape fln kullan bundan sonra. notepad i sil çalışan birinin makinasından kopyala yada sildikten sonra bi txt uzantılı dosyayı aç birlikteaç menüsünden wordpadi fln seç
Toplam Hit: 2592 Toplam Mesaj: 8