Masaüstünde Pencere Sürüklerken Kesik Kesik İzler Cıkarması
-
Selam arkadaşlar bir sorunum var masaüstünde pencere sürüklerken pencerenin arkasında kesik kesik iz bırakıyor bu tarayıcıdada oluyor yukarı saga sola cektiğimde de aynı olay oluyo donarmıs gibi cok sinir bozucu bunun nedeni nedir bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ?
-
Ekran kartını güncelle güncelse driver sil tekrar kur + başka bir ekran kartı ile dene ekran kartından yapar.
-
DeTr bunu yazdı
Ekran kartını güncelle güncelse driver sil tekrar kur + başka bir ekran kartı ile dene ekran kartından yapar.
saol hocam denicem ekran kartını yeni aldım format attım asus driverleri kurdum ilk once chipseti yuklerken amd catalyst surucusunudemı yukledı bılmıyorum orada karısık bıseyler oldu sonra ekran kartını kurdum olmadı format atıp ılk ekran kartını kurucam yada
-
ekran kartı sürücüsü sürücüsü yüklü veya güncel oldmadğında olur.
yüklersen yada güncellersen sorun kesinlikle ortadan kalkacaktır.
ek olarak: bilgisayarım sağ tık > özellikler>gelişmiş sistem ayarları>performans kısmındaki ayarlar bölümünü oradaki seçeneklerden kafana göre ayarla en iyi windowsu seçsin tercihini kullanmanı önerirrim
not: eğer paylaşımlı ekran kartı olan bir laptop kullanıyorsan ekrankartı yüklü gibi görünebilir.ama yüklü değildir.
üretici firmanın kendi sitesinden modeline uygun ekran kartı sürücüsünü bulup indir ve kur.