Masaüstünüz Nasıl ?
-
arkadaşlar herkes masaüstüsünün ekran görüntüsünü alıp bu başlık altına koysun ...
bakalım kiminki nasıl , daha güzel ....
benimki bu ...
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=masaüstü&folderid=27474
-
napalım kardeş tamam linki vermişşin gir bak gör konu var neden tekrar açıyosun demişşin ama o kadar araştıramam walla ne yalan söliyiim
verdiğin linkteki en son msj 3 ağustoz 2006 tarihinde yazılmış aradan 1 yıl geçmiş kardeş
benım aklıma gelen masaustu resımlerını paylasmaktır tmm mı
a.q bi resim paylaşcaz diye binlerce konu olan siteyimi araştırim yoq şu varmı şunu mu koyiim yok ya bu varmış bunu konu açmiiim oraya yazim , du bi binlerce konuya bakim benım konu dan varmı
yapma gözünü sevim
diyebilirdin kardeş bu konudan var sen gir şu linkten oraya yazsaydın tekrar konu acmana gerek yoqtu(kı ne olmus konu açtık dıye sıtenın toplam konu sayısı artıyo ne ıstıyonuz a.q)
bidaha kı ne de bakamam walla bınlerce konuya benımkı varmı yokmu dıye
şindik senden özür diliyorum bak çok özür dilerim boş yere açmışımkonuyu
oldumu bunu mu istiyon nedir ?
banden en son 1 yıl önce yazılan mesajlara konulara bakıpta ona göre warolan konudan tekrar açmamı isteme kardeş... -
MySteryHunter bunu yazdı:
-----------------------------
napalım kardeş tamam linki vermişşin gir bak gör konu var neden tekrar açıyosun demişşin ama o kadar araştıramam walla ne yalan söliyiim
verdiğin linkteki en son msj 3 ağustoz 2006 tarihinde yazılmış aradan 1 yıl geçmiş kardeş
benım aklıma gelen masaustu resımlerını paylasmaktır tmm mı
a.q bi resim paylaşcaz diye binlerce konu olan siteyimi araştırim yoq şu varmı şunu mu koyiim yok ya bu varmış bunu konu açmiiim oraya yazim , du bi binlerce konuya bakim benım konu dan varmı
yapma gözünü sevim
diyebilirdin kardeş bu konudan var sen gir şu linkten oraya yazsaydın tekrar konu acmana gerek yoqtu(kı ne olmus konu açtık dıye sıtenın toplam konu sayısı artıyo ne ıstıyonuz a.q)
bidaha kı ne de bakamam walla bınlerce konuya benımkı varmı yokmu dıye
şindik senden özür diliyorum bak çok özür dilerim boş yere açmışımkonuyu
oldumu bunu mu istiyon nedir ?
banden en son 1 yıl önce yazılan mesajlara konulara bakıpta ona göre warolan konudan tekrar açmamı isteme kardeş...
-----------------------------ben sadece bir tane link yazdım oraya konuyu neden tekrar açıyorsun falan demedim ki :D, masaüstü yazsan direk çıkıyor :D, senin aklına ilk gelen şey masaüstü resimlerini paylaşmaksa paylaş o zaman :D, hem a.q hiç yakışmıyor :D, ben sadece link yazdım, benden özür dilemenide istemiyorumki zaten, en son cümlene gelince ben senden varolan konudan tekrar açmanı istemiyorum ki ahuauhahuauh :D