Maskeli Sihirbazı Bilen Varmı?
-
dostlar bir zamanlar show Tv de gece 12 de maskeli bir sihirbaz çıkıp sihirbazlığın hilelerini gösteriyordu. onun videolarını ve adamın ismini verebilecek olan bilen duyan birileri varmı?
-
hoca bir zmanlar show tv de 12 den sonra sağ altta kırmızı nokta çıkıyodu ama o sihirbazı hiç görmedim :| merak yaptım bende
-
hahaha .. gecmise götürdün beni ya.. hep izliodum hep.. videoları olsa izlerim yine belki
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bir zmanlar show tv de 12 den sonra sağ altta kırmızı nokta çıkıyodu ama o sihirbazı hiç görmedim :| merak yaptım bende
hocam o dediğin kırmızı nokta gece geç saatlerde çıkıyordu :) İyi hatırlıyorum :):):
Dostlar bişeyler buldum
youtube de
breaking the magician's code yazarak bulunuyormuş fakat. ben bunun tek bir link halinde elinde olan birisi olduğuna inanıyorum.. :)
-
kara kafalı bi adamdı halaa akıllı tvde çıkıyor ilk önce hareketi yapardı sonra programın sonuna doğru nasıl yaptığını gösterirdi :M
-
nihat bunu yazdı:
kara kafalı bi adamdı halaa akıllı tvde çıkıyor ilk önce hareketi yapardı sonra programın sonuna doğru nasıl yaptığını gösterirdi :M
-----------------------------son bölümde maske cıkınca onun kadın oldugunu ögrendigimde $ok ya$amı$tım :D
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------nihat bunu yazdı:
-----------------------------son bölümde maske cıkınca onun kadın oldugunu ögrendigimde $ok ya$amı$tım :D
-----------------------------dostum o adam.. yani kadın değil. sen başkasından bahsediyorsundur. ben youtube den baktım. adam son bölümde maskesini seyircilere açıyor ve yüzünü gösteriyor...
-
bende izlerdim o adamı :D