Masör

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar hani beyin kanaması geçirip geldimya (: beyin çapraz çalışırmış yani sol ayak ve sağ ele aynı yer işlem yaparmış. benim bunlar kasıldı. sol ayağım dizden çekin kendinize öyle, sağ elimde elinizi kalbinizin üstüne götürün öyle kalmış. gerek trafik kazam gerekse sonraki bir senelik yoğun bakım sürecim. 7 ay bilincim bile yokmuş. böyle kalmışım. kendime geldikten sonra ayaklardan iki defa daha ameliyat oldum. baya baya düzeldi. ama sağ kolum yavaş çalışıyor. yani sağ omuzun oradaki kaslar sanki kasılı. orayı nasıl rahatlatabilirim? aramızda böyle şeylerden anlayan var mı? sanki bi miktar bağırtılmaya ihtiyacım var :)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

ajan geçmiş olsun,doktorlarının onayı var mı bu masaj ile tedavi edilme konusunda ? 

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selamlar kardeşim senin durumunu bende takip ediyorum o yüzden tekrar geçmiş olsun diyorum.Ben 5  yıl kadar masörlük yaptım şimdi emlak sektöründe çalışıyorum.Her şeyi yazı ile anlatamayacağım için sana özelden numaramı gönderiyorum.Sana bir kaç tavsiyem olabilir.Çalışmayan kasların için netten video'lar var onlardan tavsiye edebilirim.Eğer AntalyaYa yakın bir yerdeysen sana özel olarakda yapabilirim(karşılıksız olarak).Bunu herkes okuması için yazıyorum bu tarz şeyler çok risklidir bilmeyen kişilere asla yaptırılmaması gerekir.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandito
    Bandito's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hep takip ediyorum iyileştiğini görünce mutlu oluyorum dualarımız seninle ve diğerleriyle ....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

mikroel cerrahi polikilinikleri var hocam onlar ilgileniyor, devlet hastanelerinde fizyoterapi bölümü ilgileniyor... bi yakınım el kesilmesi geçirmişti 2 ay devlet vermişti sonra mikroel cerrahisine gidebilirsiniz demişti ama seansı 900 liramıydı neydi doktora gidersen fizyoterapi bölümü yazarlar diye düşünüyorum

akmarky tarafından 06/Ara/15 14:55 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 889 Toplam Mesaj: 5
masör